Jakob Jung Spätburgunder Tradition

Ennen hienon viinin pullottamista se kypsyi puisissa tynnyreissä muutaman kuukauden. Viinitarhoja Jakob Jungilla viljellään luonnollisella tavalla, esimerkiksi viiniköynnösrivien pysyvällä vihreyttämisellä on pystytty luopumaan rikkakasvien torjunta-aineista ja käytössä vain puhtaasti orgaaninen lannoitus. Vähentynyt karsiminen pienemmillä sadonkorjuumäärillä, tehohoito ja valikoiva käsinkeräys takaavat viinitarhan rypäleiden poikkeuksellisen laadun.

Tuoksussa tuntee tuoretta herukkaa. Sen jölkeen tulee voimakkaita villimarjojen tuoksuja. Täyteläinen viini, jossa on miellyttävä makeuden ja happamuuden vuorovaikutus ja erittäin pitkä maku. Tämä upea Pinot Noir -perinne on kuiva, eikä se ole liian vahva.

Tuotetiedot

RiistaPorsasKanaPizza
Maa: Saksa
Tuontantoalue: QbA Rheingau
Tuottaja: Jakob Jung
Rypäle/rypäleet: Spätburgunder
Sokeri: 0,1 g/l
Happo: 5,2 g/l
Alkoholi: 13,5 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Kierrekapseli
Väri: Kaunis kirkas tumman punainen väri
Tuoksu: Punaista marjaa
Maku: Punaisten metsämarjojen syvät tuoksut lumoavat nenän ja kitalaen. Tulinen tyyli kohtaa virkistävän, hedelmäisen happamuuden - täyteläinen ja erittäin pitkä maku.
Ruokasuositukset: Riista, Porsas, Kana, Pizza
Lataa PDF:nä

Jakob Jung

Perhe Jung on kasvattanut viiniä Erbachissa, Rheingaussa vuodesta 1799. Viinitarhassa Jung toimii täysin orgaanisesti peitekasvien kanssa ja käyttää vain orgaanisia lannoitteita eikä rikkakasvien torjunta-aineita.

Tutustu tuottajaan →