Jakob Jung Riesling Classic

Jakob Jung on yksi mielenkiintoisimmista tuottajista Rheingaussa. Tuotantoa johtaa poika Alexander Jung, yksi monista Saksan dynaamisista viininvalmistajista. Kaikki viinitarhojen työt tehdään ekologisesti ja viininvalmistus keskittyy ekologisuuteen sekä kestävyyteen.

Tämän virkistävän mehukkaan ja kuivan viinin rypäleet ovat peräisin viinitarhoilta Erbachin ympärillä. Rieslin rypäleet kypsyvät kivisillä savimailla. Riesling Classicin maut muistuttavat kypsiä hedelmiä, muun muassa hunajamelonia ja aprikoosia. Maku on puolikuivan mehukas ja viinissä on hyvä rakenne sekä hienovarainen mineraalisuus. Loistava makeus ja happamuus on integroitu upeasti. Viinin maku on miellyttävä, raikas ja pitkä. Viininvalmistaja on erittäin ylpeä Rheingau-viinitarhoistaan ​​ja niiden tuottamista upeista rypäleistä.

Ideaali viini kaikenlaisille kaloille ja mereneläville. Raikkaille salaateille ja täyteläisille kasvisruoille. Erinomainen myös mausteisemman ruoan kanssa, kokeile esimerkiksi sushin kera.

Tuotetiedot

KalaItämainen ruokaKasvisruoka
Maa: Saksa
Tuontantoalue: Rheingau
Tuottaja: Jakob Jung
Rypäle/rypäleet: Riesling
Vuosikerta: 2020
Sokeri: 11,7 g/l
Happo: 6,7 g/l
Alkoholi: 12 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Kierrekorkki
Väri: Väri vaalean kullankeltainen vihretävällä sävyllä
Tuoksu: Nuori ja hedelmäinen tuoksu, josta löytyy sitrushedelmää ja aprikoosia
Maku: Kuiva, raikas ja tuore viini, jolla on upea mineraalisuus
Ruokasuositukset: Kala, Itämainen ruoka, Kasvisruoka
Lataa PDF:nä

Jakob Jung

Perhe Jung on kasvattanut viiniä Erbachissa, Rheingaussa vuodesta 1799. Viinitarhassa Jung toimii täysin orgaanisesti peitekasvien kanssa ja käyttää vain orgaanisia lannoitteita eikä rikkakasvien torjunta-aineita.

Tutustu tuottajaan →