Errazuriz La Cumbre Syrah

Errázuriz istutti ensimmäiset Syrah-köynnökset vuonna 1993. Nämä rypäleet on kerätty Errázurizin parhaalta, La Cumbre-nimiseltä Syrah-tarhalta käsin. Vain parhaat rypäleet on valittu. Rangat on poistettu, rypäleet on murskattu ja käyminen on tapahtunut terästankeissa. Viini kypsyi kaksikymmentä kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, joista 96 % oli uusia.

Erittäin tyylikäs ja upea viini. Sopii hienosti nautittavaksi sellaisenaan meditaatioviininä tai kokeile esimerkiksi klassisten pihvien eleganttina viiniparina.

Tuotetiedot

LammasNautaRiista
Maa: Chile
Tuontantoalue: DO Aconcagua Valley
Tuottaja: Viña Errázuriz
Rypäle/rypäleet: Syrah
Vuosikerta: 2009
Sokeri: 3 g/l
Happo: 5,7 g/l
Alkoholi: 14,5 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Alko ID: 919908
Hinta: 68,49 €
Väri: Tumma ja syvä granaatinpunainen, aavistus tiilenoranssia sävyä
Tuoksu: Elegantti ja avoin tuoksu, jossa karhunvatukkaa, punaherukkaa, mausteista pippurisuutta ja hento laventelin sekä neilikan tuoksu sekä häivähdys kaakaota.
Maku: Roteva ja upean voimakas viini, jonka maussa tummaa mehevää hedelmäisyyttä. Hieno hapokkuus tasapainottaa muhkeaa hedelmää. Tämä viini on erittäin tyylikäs, upeat kypsät, tuntuvat tanniinit ja pitkä samettinen loppumaku.
Ruokasuositukset: Lammas, Nauta, Riista
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Viña Errázuriz

Don Maximiano Errázuriz oli visionääri. Hän istutti vuonna 1870 ensimmäiset ranskalaiset lajikkeet Aconcaguaan - alueelle, joka sittemmin on nousi maailman kartalle juuri ikonisten cabernet-viinien ansiosta.

Tutustu tuottajaan →