Àn/2

Rypäleet valitaan kaksoisvalintamenetelmällä, ensin manuaalisesti ja sitten optisesti lajittelupöydillä. Painovoimajärjestelmän avulla rypäleet kuljetetaan ruostumattomasta teräksestä ja sementistä valmistettuihin säiliöihin. Käyminen tapahtuu tuoreiden alkuperäishiivojen avulla, jotka on kerätty omista viinitarhoistamme vuosien valinnan ja kloonitunnistuksen avulla geneettiseen hiivapankkiin. Tämä vahvistaa paikallisten lajikkeidemme luonnetta ja tyypillisyyttä. Käyminen tapahtuu 10 000 litran ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä kontrolloidussa 28 ºC maksimilämpötilassa. Malolaktinen käyminen tapahtuu sementti- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ennen viinin siirtämistä tammitynnyreihin.

Kypsytetty 12 kuukautta ranskalaisissa ja amerikkalaisissa 225 litran tammitynnyreissä.

Tuotetiedot

PorsasJänisKana
Maa: Espanja
Tuontantoalue: Illes Balears
Tuottaja: Bodegas Ànima Negra
Rypäle/rypäleet: 65% Callet, 20% Mantonegro-Fogoneu and 15% Syrah.
Vuosikerta: 2022
Sokeri: 0,46g/l
Happo: 4,8 g/l
Alkoholi: 13,0%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Syvän rubiininpunainen
Tuoksu: Tuoksussa maukkaita mausteita, villivadelmia, tummia kirsikoita sekä ripaus orvokkia ja savuisuutta.
Maku: Maultaan viini on silkkinen ja elegantti, intensiivisillä kypsien hedelmien mauilla. Hyvin tasapainoinen, pitkä jälkimaku.
Ruokasuositukset: Porsas, Jänis, Kana
Lataa PDF:nä

Bodegas Ànima Negra

Vuonna 1994 perustettu Ànima Negra on Mallorcan saaren viinitila, joka tunnetaan yksilöllisistä, aidon laadukkaista viineistään. Sen sydän ja sielu ovat Miquel Àngel Cerdá ja Pere Obrador, jotka ovat yli 25 vuoden ajan esitelleet ja kehittäneet filosofiaansa ympäri maailmaa.

Tutustu tuottajaan →