Enkircher Steffensberg Riesling Kabinett Feinherb 2022

Viinitila VILLA HUESGEN Traben-Trarbachissa on harjoittanut viininviljelyä ja -kauppaa vuodesta 1735 lähtien, ja sitä johtaa nykyään Ado Huesgen kahdeksannessa sukupolvessa. Suurella rakkaudella Moselin alueeseen ja sen liuskekivijyrkänteisiin, intohimolla käsityöhön luonnossa ja kellarissa sekä kunnioituksella ja vastuulla luontoa ja tulevia sukupolvia kohtaan syntyy hienoja viinejä. Jokainen viini on tehty nautittavaksi ainutlaatuisina hetkinä.

Grand Cru -tasoinen Enkircher Steffensberg -tarha kuuluu korkeimpaan luokkaan Preussin alueiden luokituksessa vuodelta 1868. Jopa 38 %
kaltevuudellaan ja etelän suuntaisella sijainnillaan se tarjoaa köynnöksille optimaalisen auringonvalon. Syvä maaperä, jolla on hyvä vedenpidätyskyky, koostuu rautapitoisesta punaisesta ja harmaasta liuskekivestä, mikä antaa viineille niiden voimakkaan rakenteen ja eleganssin.

Tuotetiedot

JuustoTapasItämainen ruoka
Maa: Saksa
Tuontantoalue: Enkircher Steffensberg
Tuottaja: Villa Huesgen
Rypäle/rypäleet: Riesling
Vuosikerta: 2022
Sokeri: 19,3 g/l
Happo: 5,8%
Alkoholi: 11,5
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Kirkas kullankeltainen
Tuoksu: Kevyt kabinett, hienostunut tuoksu sitruunasta, sitruunankuoresta, valkoisesta nektariinista ja keltaisesta luumusta. Lisäksi yrttimäisiä aromeja, kuten rosmariinia ja thaibasilikaa. Taustalla hienovaraisia mineraalisia sävyjä kosteasta kivestä.
Maku: Suussa paljon keltaista hedelmää, kuten kypsää aprikoosia ja hieman ananasta, kauniissa tasapainossa piristävän hapokkuuden kanssa. Mineraalinen loppumaku, jossa erittäin hyvä pituus.
Ruokasuositukset: Juusto, Tapas, Itämainen ruoka
Lataa PDF:nä

Villa Huesgen

Alkuperä, perinne, koti, perhe, viininviljely.

Tutustu tuottajaan →