Villa Huesgen Alte Reben riesling – Enkircher Steffensberg 2022

Villa Huesgenin tilojen historia viininviljelyssä ja viinikaupassa ulottuu vuoteen 1735, ja sitä johtaa tänä päivänä 8. sukupolvi, Ado Huesgen. Rakkaudesta Moselin alueeseen ja sen jyrkkiin liuskekallioihin, intohimosta käsityöläisyyteen luonnossa ja kellarissa, sekä vastuusta luontoa ja tulevia sukupolvia kohtaan, syntyy hienoja ja monimutkaisia viinejä. Jokainen niistä on ainutlaatuinen ja sopii nautittavaksi minkä tahansa tilaisuuden yhteydessä.

Grand Cru -luokan Enkircher Steffensberg -alue kuuluu ”Preussin vuoden 1868 laatuluokituksen” korkeimpaan tasoon. Jopa 38 %:n kaltevuudella ja etelään päin suuntautuvalla sijainnillaan se tarjoaa viiniköynnöksille optimaalisen auringonvalon. Syvä maaperä, jolla on hyvä vesivarasto, koostuu rautapitoisesta punaisesta ja harmaasta liuskekivestä ja antaa viineille niiden voimakkaan rakenteen ja eleganssin.

Arvokas harvinaisuusviini erityisiin tilaisuuksiin.

Tuotetiedot

Itämainen ruokaTapasSeurustelujuomaKasvisruokaKala
Maa: Saksa
Tuontantoalue: Mosel, Enkircher Steffensberg
Tuottaja: Villa Huesgen
Rypäle/rypäleet: Riesling
Vuosikerta: 2022
Sokeri: 2,6 g/l
Happo: 5,9 g/l
Alkoholi: 11,5%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Kierrekorkki
Väri: Oljenkeltainen
Tuoksu: Täydellisen tasapainoinen, erittäin intensiivinen
Maku: Kuiva, napakka mineraalisuus yhdistyy hienoon makeuteen ja mehukkaaseen hedelmäisyyteen. Jälkimaku on pitkä ja voimakas. Vaikuttavan kypsä, raikas, hedelmäinen ja samalla suolaisen mineraalinen.
Ruokasuositukset: Itämainen ruoka, Tapas, Seurustelujuoma, Kasvisruoka, Kala
Lataa PDF:nä

Villa Huesgen

Alkuperä, perinne, koti, perhe, viininviljely.

Tutustu tuottajaan →