Meruge red

Tämä elegantti punaviini on hyvin erilainen kuin tyypillinen Douro. Se syntyy kahdelta korkealla sijaitsevalta pohjoiseen suuntautuvalta palstalta, jotka suosivat happamuutta. Toinen palstoista sijaitsee Celeirósissa ja toinen São João da Pesqueirassa, Cima Corgon ala-alueella. Tämä viini on kunnianosoitus nuorelle ja raikkaalle Tinta Rorizille, jota pehmentää Touriga Nacionalin ja Touriga Francan harmoninen duetto. Viini valmistetaan lagarissa vähäisellä uutoksella, mikä tekee siitä ainutlaatuisen: siinä on erittäin hienostunut rakenne ja eleganssi, yhdistettynä valtavaan monimutkaisuuteen ja ikääntymispotentiaaliin. Viinitarhojen ikä: jopa 45 vuotta. Kypsytys: Uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 12 kuukautta

Tuotetiedot

GrilliruokaPorsasTapasRiista
Maa: Portugali
Tuontantoalue: DOC Douro
Tuottaja: Lavradores de Feitoria
Rypäle/rypäleet: Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Vuosikerta: 2022
Sokeri: 2 g/l
Happo: 4,9 g/l
Alkoholi: 14,0%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Kirsikan punainen
Tuoksu: Tuoksu rittäin runsas ja elegantti, hedelmäinen luonne hallitsee, tuoksussa on tuoreita kirsikan ja karhunvatukan aromeja, joita tukevat hyvin mausteiden, kuten kahvin ja vaniljan, aromit, mikä antaa viinille monimutkaisuutta ja hienostuneisuutta.
Maku: Raikas, punaisen hedelmän aromisia vivahteita, tasapainoinen hapokkuus, pehmeät ja samettiset tanniinit, mikä tekee siitä erittäin elegantin, pitkän ja kestävän jälkimaun. Erittäin tasapainoinen, lupaa pitkäikäisyyttä.
Ruokasuositukset: Grilliruoka, Porsas, Tapas, Riista
Lataa PDF:nä

Lavradores de Feitoria

20 vuoden yhteenliittymä. 20 quintaa levittäytyneenä kolmelle Douro-laakson alueelle: Baixo Corgo, Cima Corgo ja Douro Superior.

Tutustu tuottajaan →