Lavradores de Feitoria white 2023

Viini, joka ilmentää Douroa suoraan, yhdistämällä alkuperäisiä rypälelajikkeita, joita on istutettu Lavradores de Feitorian eri tiloille, jotka sijaitsevat kolmella alueella: Baixo Corgo, Cima Corgo ja Douro Superior. Nuorimmista viinitarhoista tuotetut ja ruostumattomassa teräksessä kypsytetyt viinit tarjoavat nuorekkaan, raikkaan ja hedelmäisen profiilin. Viini, joka sopii ihanteellisesti päivittäiseen nautiskeluun, yksin tai rentojen aterioiden kanssa. Valkoviini missä tavoitellaan raikkautta ja hapokkuutta, joka saavutetaan korkeammilla maapalstoilla kasvatetuista rypäleistä.

Maaperä liskekiveä. Sadonkorjuu käsinpoiminta, käyminen ruostumattomassa teräksessä sekä kypsytys ruostumattomassa teräksessä.

Köynösten keski-ikä 20  vuotta.

Tuotetiedot

AperitiiviSeurustelujuomaTapasKasvisruokaKala
Maa: Portugali
Tuontantoalue: DOC Douro
Tuottaja: Lavradores de Feitoria
Rypäle/rypäleet: Gouveio, Síria, Malvasia Fina
Vuosikerta: 2023
Sokeri: 0,6 g/l
Happo: 5,2 g/l
Alkoholi: 12,5%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Kierrekorkki
Väri: Oljenkeltainen
Tuoksu: Erittäin raikas ja aromaattinen, elegantti ja hedelmäinen. Kuivattujen hedelmien, kuten päärynän ja ananaksen, sekä trooppisten hedelmien vivahteita.
Maku: Alku on raikas ja hedelmäinen. Hyvä hapokkuus ja mineraalisuus, jota tukevat aprikoosin ja kypsien sitrushedelmien vivahteet. Erittäin elinvoimainen ja erittäin tasapainoinen jälkimaku.
Ruokasuositukset: Aperitiivi, Seurustelujuoma, Tapas, Kasvisruoka, Kala
Lataa PDF:nä

Lavradores de Feitoria

20 vuoden yhteenliittymä. 20 quintaa levittäytyneenä kolmelle Douro-laakson alueelle: Baixo Corgo, Cima Corgo ja Douro Superior.

Tutustu tuottajaan →