Kallary Rosso Primitivo Passitivo

Vastuullisen viininvalinnan italialaisesta premium-segmentistä. Kallary on paitsi luomu, vegaani myös hiilineutralisoitu, edustaen Hedon Oy:n sitoutumista kestävään kehitykseen ja ympäristövastuuseen. Tämä elegantti punaviini on valmistettu Italian aurinkoisissa viinitarhoissa, ja se on pakattu ympäristöystävälliseen tetra-pakkaukseen.

Suomalaista designia – Pakkauksen visuaalinen ilme kumpuaa suomalaisen taiteilijan Johanna Oraksen Kallary-designista. Kallary on sydämen intohimon ja skandinaavisen estetiikan juhlaa, jonka tavoitteena on tuoda jokaiselle mahdollisuus kytkeytyä omaan luovuuteensa.

Tämä hiilineutraali luomuviini on herukkainen, tumman luumuinen ja mausteinen, viimeistelty tyylikkäällä tammen nuotilla. Viini sopii erinomaisesti riista- ja sieniruokien rinnalle, ja se on räätälöity erityisesti suomalaiseen suuhun sopivaksi. Talven juhliin se tuo lämpöä seurusteluhetkiin, olipa kyse sitten juustopöydästä tai sienipiirakan kanssa nautiskelusta. Kesäisin se kruunaa illat, toimien kuninkaallisena seuralaisena grilliruoille.

Tuotetiedot

PataruokaJuustoNautaGrilliruoka
Maa: Italia
Tuontantoalue: IGP Puglia
Tuottaja: Cantine Paololeo
Vuosikerta: 2022
Sokeri: 6.0 g/l
Happo: 4.9 g/l
Alkoholi: 14.0 %
Pullokoko: 1000 ml
Alko ID: 419578
Hinta: 13,49 €
Väri: Syvän punainen väri
Tuoksu: Kirsikka ja luumuinen
Maku: Täyteläinen, tanniininen, karhunvatukkainen, kirsikkainen, herukkainen, hennon kaakaoinen, mausteinen
Ruokasuositukset: Pataruoka, Juusto, Nauta, Grilliruoka
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Cantine Paololeo

Koskemattoman luonnon ja viehättävien viinitarhojen ympäröimä Cantine Paololeo sijaitsee Salenton sydämessä Apulian alueella Etelä-Italiassa.

Tutustu tuottajaan →