Koskemattoman luonnon ja viehättävien viinitarhojen ympäröimä Cantine Paololeo sijaitsee Salenton sydämessä Apulian alueella Etelä-Italiassa.

Koskemattoman luonnon ja viehättävien viinitarhojen ympäröimä Cantine Paololeo sijaitsee Salenton sydämessä Apulian alueella Etelä-Italiassa. Perinteisiä menetelmiä säilyttäen viinitilan omistaja Paolo Leo on tänään päivänä ottanut käyttöön monia moderneja viinintuotantotekniikoita. Paolo Leon viinitarhat sijaitsevat Parco del Negroamaron sydämessä. Luontoäitiä ja biologista monimuotoisuutta kunnioittaen Paolo viljelee laajaa valikoimaa rypäleitä, mukaan lukien Primitivo, Negroamaro, Salice Salentino, Primitivo Rosè, and Negroamaro Rosè. 

Viintila on perustettu vuonna 1989. Viinin tuotantotehtävät, kuten sadonkorjuu, viininvalmistus, pullotus, markkinointi ja monet muut, on jaettu 15 työntekijän kesken. Jopa nuori viininvalmistaja Nicola Leo työskentelee Paolon kanssa osoittaen suurta intohimoa ja sitoutumista perheyritystä kohtaan. Tällä hetkellä Cantine Paololeon Leo-perheen loistavat viinit eivät ole vain kuuluisia Italiassa, vaan myös kaikkialla maailmassa.

Palaa tuottajahakuun →