Paololeo Passitivo Primitivo Organic

Koskemattoman luonnon ja viehättävien viinitarhojen ympäröimä Cantine Paololeo sijaitsee Salenton sydämessä Apulian alueella Etelä-Italiassa. Viinitilan omistaja Paolo Leo yhdistää taitavasti perinteitä sekä moderneja viininvalmistustekniikoita ja iso osa hänen tarhoistaan on luomuviljeltyjä. Hän on keskittytty viljelemään alueen perinteisiä rypäleitä kuten Primitivoa, Negroamaroa sekä Nero di Troiaa.

Tämä osittain kuivatuista rypäleistä valmistettu  luomuviini on Primitivo-rypäleelle ominaiseen tyyliin täyteläisen marjainen ja jopa hilloinen, sekä mehevän hedelmäinen ja siinä on samettisen pehmeät kypsät tanniinit. Perinteiseen tyyliin viinissä on hieman enemmän jäännössokeria tuomassa pyöreyttä, pehmeyttä, täyteläisyyttä ja tasapainoa sekä tammen tuomaa mausteisuutta ja vaniljaa. 

 

Tuotetiedot

NautaLammasPataruokaGrilliruoka
Maa: Italia
Tuontantoalue: IGP Primitivo di Puglia
Tuottaja: Cantine Paololeo
Rypäle/rypäleet: Primitivo
Vuosikerta: 2020
Sokeri: 9,0g
Happo: 5,5 g/l
Alkoholi: 14.0%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Hinta: täyteläisen marjainen ja jopa hilloinen, sekä mehevän hedelmäinen ja siinä on samettisen pehmeät kypsät tanniinit
Väri: Syvä rubiininpunainen
Tuoksu: Moniulottuinen tuoksu, tummia kirsikoita, karhunvatukkaa, luumua, mausteinen, vaniljaa, rusinoita ja suklaata
Maku: Täyteläinen, marjainen, hilloinen, mehevän hedelmäinen, samettisen pehmeät kypsät tanniinit, pehmeä, mausteinen
Ruokasuositukset: Nauta, Lammas, Pataruoka, Grilliruoka
Lataa PDF:nä

Cantine Paololeo

Koskemattoman luonnon ja viehättävien viinitarhojen ympäröimä Cantine Paololeo sijaitsee Salenton sydämessä Apulian alueella Etelä-Italiassa.

Tutustu tuottajaan →