Hispano+Suizas Impromptu Sauvignon Blanc

Rypäleet viiniin poimittiin 15 kg:n laatikoihin ja aamuyöllä, jotta rypäleet säilyisivät viileinä viinimöön saakka. Täysiä rypälekoreja säilytettiin kolme päivää kylmässä ennen rankojen poistoa ja rypäleiden murskaamista. Kuorikontaktia kesti yli 16 tuntia kylmässä, 0 C-asteessa, lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa.

Hellävaraisella puristuksella saatu mehu jätettiin asettumaan vuorokaudeksi, jonka jälkeen kirkkain osuus kävi suurissa, 400 l amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Käyminen tapahtui viileässä, ja viini sai kypsyä sakan päällä pullotukseen asti. Suodattaminen oli vähäistä viinin luonnollisuuden säilyttämiseksi.

Täydellinen pari savulohelle, keitetylle parsalle, tilliperunoille ja korvasienikastikkeelle. Sopii erinomaisesti kermaisille ja juustoisille annoksille. Kokeile vuohenjuuston parina tai espanjalaisten ruokien kanssa kuten paellan ja tapaksien seurana.

Tuotetiedot

RapuTapasKana
Maa: Espanja
Tuontantoalue: DOP Utiel-Requena
Tuottaja: Bodegas Hispano + Suizas
Rypäle/rypäleet: Sauvignon Blanc
Vuosikerta: 2019
Sokeri: 2 g
Happo: 7 g
Alkoholi: 13,5 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Alko ID: 916197
Hinta: 31,00 €
Väri: Kirkas, vaalea sitruunankeltainen, jossa aavistus vihreää
Tuoksu: Intensiivinen, heinää, karviaismarjaa, kermaista trooppista hedelmää ja aavistus paahteisuutta
Maku: Kuiva, runsas, pureksittavan kermainen, tasapainoinen hapokkuus integroituu upeasti leveään hedelmäisyyteen
Ruokasuositukset: Rapu, Tapas, Kana
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Bodegas Hispano + Suizas

Bodegas Hispano+Suizas on kolmen kaveruksen, Marc Grin, Pablo Ossorio ja Rafael Navarro, yhdessä perustama viinitila Valencian ylängöllä, Utiel Requenassa. Viinitalon nimen mukaisesti kaksi heistä on espanjalaista ja yksi sveitsiläinen.

Tutustu tuottajaan →