Roseviini ∙ Espanja ∙
Hispano+Suizas Impromptu Rosé
Katso tuote →
Rypäleet viiniin poimittiin 15 kg:n laatikoihin ja aamuyöllä, jotta rypäleet säilyisivät viileinä viinimöön saakka. Täysiä rypälekoreja säilytettiin kolme päivää kylmässä ennen rankojen poistoa ja rypäleiden murskaamista. Kuorikontaktia kesti yli 16 tuntia kylmässä, 0 C-asteessa, lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa.
Hellävaraisella puristuksella saatu mehu jätettiin asettumaan vuorokaudeksi, jonka jälkeen kirkkain osuus kävi suurissa, 400 l amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Käyminen tapahtui viileässä, ja viini sai kypsyä sakan päällä pullotukseen asti. Suodattaminen oli vähäistä viinin luonnollisuuden säilyttämiseksi.
Täydellinen pari savulohelle, keitetylle parsalle, tilliperunoille ja korvasienikastikkeelle. Sopii erinomaisesti kermaisille ja juustoisille annoksille. Kokeile vuohenjuuston parina tai espanjalaisten ruokien kanssa kuten paellan ja tapaksien seurana.
Bodegas Hispano+Suizas on kolmen kaveruksen, Marc Grin, Pablo Ossorio ja Rafael Navarro, yhdessä perustama viinitila Valencian ylängöllä, Utiel Requenassa. Viinitalon nimen mukaisesti kaksi heistä on espanjalaista ja yksi sveitsiläinen.
Tutustu tuottajaan →