Katso tuote →
Viini on valmistettu käsinpoimituista rypäleistä, joiden sadonkorjuu on tehty myöhään jotta rypäleet ovat saavuttaneet täyden kypsyyden. Rypäleissä on sadonkorjuuvaiheessa jo vähän jalohometta, joka tuo viiniin upeita aromeita. Fermentaatio tapahtui osalle rypäleistä terästankeissa ja osalle tammitynnyreissä. Kypsytys 10 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Makeille, suklaisille tai pähkinäisille jälkiruoille. Juustoille kuten vuohenjuustolle tai gorgonzolalle pähkinöiden ja hillon kera.
Don Maximiano Errázuriz oli visionääri. Hän istutti vuonna 1870 ensimmäiset ranskalaiset lajikkeet Aconcaguaan - alueelle, joka sittemmin on nousi maailman kartalle juuri ikonisten cabernet-viinien ansiosta.
Tutustu tuottajaan →