El Miracle Cava Seco

Tässä puolikuivassa ja ihanan kepeässä juhlavassa Cavassa yhdistyvät Macabeon aromikkuus, Chardonnayn raikkaus sekä samppanjametodi pullokäymisineen. El Miracle Cava Seco on saanut kypsyä hiivasakkansa päällä 12 kuukauden ajan ennen uudelleenkorkitustaan. Viini on väriltään vaalean kellertävä ja sen ihanan aromikkaasta tuoksusta voi löytää esimerkiksi kypsää sitruunaa, punaista omenaa, persikkaa, vaaleita kukkia sekä pullokypsytetylle kuohuviniinille tyypillisiä leivonnaisen ja keksitaikinan aromeja. Tämä raikkaan hapokas kuohuviini on keskitäyteläinen ja mousseltaan pehmeä, kuplat ovat pienet ja elegantit. Maussa toistuvat tuoksun aromit. Täydellinen aperitiivi ja seurustelujuoma, joka on loistava myös esimerkiksi tapaksille ynnä muille pikku naposteltaville paritettuna.

Vicente Gandia viljelee ja valmistaa viinejä jo 4.:ssä sukupolvessa. Alunperin valencialainen viinitalo on laajentunut jo 9:lle DO-alueelle, ja heidän kansainvälisesti palkittuja viinejään viedään yli 90 maahan viidelle mantereelle. Vuonna 2018 heidät palkittiin Euroopan parhaana viinitilana.

Tuotetiedot

AperitiiviItämainen ruokaSeurustelujuomaTapas
Maa: Espanja
Tuontantoalue: DO Cava
Tuottaja: Vicente Gandía
Rypäle/rypäleet: Macabeo, Chardonnay
Sokeri: 31.2 g/l
Alkoholi: 11,5%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Alko ID: 512967
Hinta: 9,98 €
Väri: Vaalean kellertävä
Tuoksu: Aromikas, hedelmäinen, kypsän sitruunainen, omenainen, persikkainen, vaaleita kukkia, leivonnaisia, keksitaikinaa
Maku: Puolikuiva, raikas, hapokas, puolitäyteläinen, pehmeä mousse
Ruokasuositukset: Aperitiivi, Itämainen ruoka, Seurustelujuoma, Tapas
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Vicente Gandía

Vuonna 2018 Vicente Gandía palkittiin parhaana eurooppalaisena viinitilana. (CEUCO, European Oenogastronomic Brotherhoods Council)

Tutustu tuottajaan →