Barolo D.O.C.G. Ciabot Tanasio

Intohimo, rakkaus ja perinteet.
Nämä kolme sanaa kuvaavat täydellisesti viinitilaa.
Lisääntyvä intohimo, vahvistuva rakkaus ja perinteet, jotka ovat sidoksissa maahan ja alueeseen, tuottavat huipputason viinejä.
Francesco perusti viinitilan 1940-luvulla. 1960-luvulla viinitilaa hoiti Settimo ja Pier Franco, 2000-luvulta Francescon pojanpoika Flavio.
Viinitila on vuosien varrella jatkanut kasvuaan missään vaiheessa laadusta tinkimättä. Valmistavat moderneja viinejä, perinteitä kunnioittaen.
Vuosituotanto tänä päivänä noin 90 000 pulloa
Suku omistaa tarhoja 16 hehtaaria, joista 13 hehtaaria on Castigilione Fallettossa, Barolon alueen sydämessä, ja 3 hehtaaria Canellisssa, jossa viljellään valkoviinilajikkeita.

Rypäleet kerätty kolmelta eri tarhalta: Valentin, Piantà, Peranno
Ensimmäinen viini tehty vuonna 1964
Vanhimmat köynökset 55 vuotta, nuorimmat 10 vuotta
Vuosituotanto: 20 000 pulloa
Malolaktinen käyminen tapahtuu terästankeissa, tynnyrikypsytys vähintään 24 kuukautta.
Viiniä ei ole suodatettu

Tuotetiedot

RiistaPataruokaNauta
Maa: Italia
Tuontantoalue: Piemonte Castiglione Falletto
Tuottaja: Sobrero
Rypäle/rypäleet: Nebbilo 100%
Vuosikerta: 2016
Sokeri: 2,12
Happo: 5,83
Alkoholi: 14,9%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Rubiininpunainen
Tuoksu: Intensiivinen, maanläheinen, hieman nahkainen sekä aavistus luumua
Maku: Täyteläinen, tanniininen, tummaa kirsikkaa, karhunvatukkaa
Ruokasuositukset: Riista, Pataruoka, Nauta
Lataa PDF:nä

Sobrero

Azienda Vitivinicola Francesco Sobrero arvostettu viinitila Barolon sydämessä.

Tutustu tuottajaan →