Intohimo, rakkaus ja perinteet
Nämä kolme sanaa kuvaavat täydellisesti viinitilaa.
Lisääntyvä intohimo, vahvistuva rakkaus ja perinteet, jotka ovat sidoksissa maahan ja alueeseen, tuottavat huipputason viinejä.
Francesco perusti viinitilan 1940-luvulla. 1960-luvulla viinitilaa hoiti Settimo ja Pier Franco, 2000-luvulta Francescon pojanpoika Flavio.
Viinitila on vuosien varrella jatkanut kasvuaan missään vaiheessa laadusta tinkimättä. Valmistavat moderneja viinejä, perinteitä kunnioittaen.
Vuosituotanto tänä päivänä noin 90 000 pulloa
Suku omistaa tarhoja 16 hehtaaria, joista 13 hehtaaria on Castigilione Fallettossa, Barolon alueen sydämessä, ja 3 hehtaaria Canellisssa, jossa viljellään valkoviinilajikkeita.
Vuosituotanto: 7 500 pulloa
Viinitarha: 1ha
Viini kypsytetään slavonialaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä ainakin 12 kuukautta.
Azienda Vitivinicola Francesco Sobrero arvostettu viinitila Barolon sydämessä.
Tutustu tuottajaan →