Amarone Classico ”Silver” DOCG

Valpolicella, joka on yksi tunnetuimmista alueista erinomaisten punaviinien tuottamiseen. Alueen monimuotoiseen maisemaan kuuluu viinitarhoja, kirsikkapuita ja vehreää luontoa, kaikki ympäröitynä taianomaisella ilmapiirillä.

Tämän ainutlaatuisen alueen rikkaasta maaperästä valitsemme huolella parhaat rypäleet. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme unohtumaton nautinto Amarone- ja Valpolicella Ripasso -viineistä. Tämä on mahdollista pitkien perinteiden takia.

Guyot-sidonta, 5 000 viiniköynnöstä hehtaaria kohden. Rivien välinen etäisyys on 2,30 metriä, kun taas köynnösten välillä rivissä on 1,0 metriä.

Maaperä koostuu hiekan ja saven sekoituksesta, ja se on erityisen kestävää kuivuutta vastaan. Viinitarha sijaitsee 300 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, ja viiniköynnösten keskimääräinen ikä on 22 vuotta.

Tuotetiedot

GrilliruokaRiistaJuustoPataruoka
Maa: Italia
Tuontantoalue: Veneto
Tuottaja: Bixio Poderi
Rypäle/rypäleet: 80% Corvina Veronese, 15% Corvinone, 5% Rondinella
Vuosikerta: 2019
Sokeri: 8g/l
Happo: 5,8 g/l
Alkoholi: 16 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Rubiininpunainen
Tuoksu: Voimakas, tumma, syvä, kypsää marjaa
Maku: Voimakas, aromaattinen ja lämmin. Miellyttäviä viitteitä luumuun, vaniljaan, tyylikkäästi tammea
Ruokasuositukset: Grilliruoka, Riista, Juusto, Pataruoka
Lataa PDF:nä

Bixio Poderi

Aina 1960-luvulta lähtien Bixio Poderi -viinitila on intohimoisesti tuottanut tärkeimpiä ja arvostetuimpia veronalaisia viinejä. Bixio-perhe on edelleen tänäkin päivänä, viidenkymmenen toimintavuoden jälkeen, siirtänyt viinin kulttuuria sukupolvelta toiselle, säilyttäen juurensa vahvan perustana

Tutustu tuottajaan →