Tantum Ergo Chardonnay-Pinot Noir Brut Nature

Valitsemme vain parhaat rypäleet luomu Chardonnay- ja Pinot Noir -köynnöksistämme, joiden istutustiheys on 3 500 kasvia hehtaarilla. Rypäleet korjataan aamulla käyttäen erityisiä 15 kg laatikoita, jotta ne pysyvät mahdollisimman viileinä siihen asti, kunnes ne saapuvat viinitilalle.  Saavuttuaan viinitilalle, rypälelaatikot sijoitetaan -10°C kylmävarastoon. Valitsemme rypäleet värähtelevällä pöydällä, yksi laatikko kerrallaan, ennen kuin poistamme rangat ja kevyesti murskaamme ne. Lajiketta tuotetaan erikseen, ja käymisen jälkeen viini sekoitetaan ennen toista käymistä.

Viini ikääntyy sakan päällä vähintään 22 kuukautta.

Tarjoile 8 asteisena. Mahdollinen sakka viineissä on luonnollista, sillä pyrimme tuottamaan viinejä, joita on suodatettu mahdollisimman vähän, jotta viinin laatu pääsee täysin oikeuksiinsa.

Tuotetiedot

KalaRapuSeurustelujuomaAperitiivi
Maa: Espanja
Tuontantoalue: Requena, DO Cava
Tuottaja: Bodegas Hispano + Suizas
Rypäle/rypäleet: Chardonnay, Pinot Noir
Vuosikerta: 2020
Alkoholi: 12,5%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Keltainen vihrein sävyin
Tuoksu: Erittäin voimakas tuoksu, joka tuo mieleen kypsät valkoiset hedelmät, leivonnaisten ja pähkinöiden vivahteet sekä hienovaraiset vaniljan sävyt.
Maku: Voimakas ja kermainen maku, jossa on runsaasti syvyyttä, tarjoten erittäin pitkän jälkimaun ja tasapainoisen hapokkuuden.
Ruokasuositukset: Kala, Rapu, Seurustelujuoma, Aperitiivi
Lataa PDF:nä

Bodegas Hispano + Suizas

Bodegas Hispano+Suizas on kolmen kaveruksen, Marc Grin, Pablo Ossorio ja Rafael Navarro, yhdessä perustama viinitila Valencian ylängöllä, Utiel Requenassa. Viinitalon nimen mukaisesti kaksi heistä on espanjalaista ja yksi sveitsiläinen.

Tutustu tuottajaan →