Valitsemme vain parhaat rypäleet luomu Chardonnay- ja Pinot Noir -köynnöksistämme, joiden istutustiheys on 3 500 kasvia hehtaarilla. Rypäleet korjataan aamulla käyttäen erityisiä 15 kg laatikoita, jotta ne pysyvät mahdollisimman viileinä siihen asti, kunnes ne saapuvat viinitilalle. Saavuttuaan viinitilalle, rypälelaatikot sijoitetaan -10°C kylmävarastoon. Valitsemme rypäleet värähtelevällä pöydällä, yksi laatikko kerrallaan, ennen kuin poistamme rangat ja kevyesti murskaamme ne. Lajiketta tuotetaan erikseen, ja käymisen jälkeen viini sekoitetaan ennen toista käymistä.
Viini ikääntyy sakan päällä vähintään 22 kuukautta.
Tarjoile 8 asteisena. Mahdollinen sakka viineissä on luonnollista, sillä pyrimme tuottamaan viinejä, joita on suodatettu mahdollisimman vähän, jotta viinin laatu pääsee täysin oikeuksiinsa.
Bodegas Hispano+Suizas on kolmen kaveruksen, Marc Grin, Pablo Ossorio ja Rafael Navarro, yhdessä perustama viinitila Valencian ylängöllä, Utiel Requenassa. Viinitalon nimen mukaisesti kaksi heistä on espanjalaista ja yksi sveitsiläinen.
Tutustu tuottajaan →