Recioto della Valpolicella Classico DOCG

Tällä viinillä on upea persoonallisuus ja se saadaan valitsemalla Valpolicella Classico -alueelta vain tietyntyyppisiä rypäleitä. Rypäletertusta valitaan vain ”siivet”, jossa on makeimmat rypäleet.

Viinin valmistus tapahtuu kahdessa vaiheessa tammikuun lopussa sen jälkeen kun rypäleet ovat kuivuneet. Viini lepää pulloissa lähes vuoden ajan saavuttaakseen laatunsa huipun ollessaan vielä nuori viini.


        

Tuotetiedot

JuustoJälkiruokaSeurustelujuoma
Maa: Italia
Tuontantoalue: Valpolicella Classico
Tuottaja: Farina
Rypäle/rypäleet: Corvina, Rondinella, Molinara
Sokeri: 130 g/l
Happo: 6,3 g/l
Alkoholi: 12,5 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Syvä rubiininpunainen väri
Tuoksu: Hedelmäinen ja kukkaisa tuoksu, josta nousee esille kypsää vadelmaa
Maku: Makea, täyteläinen, samettisen pehmeä ja silkkisen miellyttävä maku. Moniulotteinen ja mielenkiintoinen.
Ruokasuositukset: Juusto, Jälkiruoka, Seurustelujuoma
Lataa PDF:nä

Farina

Azienda Vinicola Farinalla on pitkät perinteet Valpolicellan alueella. Viinitila perustettiin 1800-luvulla, ja perheyrityksen arvot nojaavat kestävään kehitykseen sekä alueensa viinikulttuurin vaalimiseen.

Tutustu tuottajaan →