La Tardana on paikallinen rypälelajike, jolla on paksut kuoret ja pitkä kasvukausi, ja se sopeutuu erittäin hyvin Valencian maakunnan sisämaan ekosysteemiin joka on yli 700 metrin korkeudessa merenpinnasta. Rypäleet korjataan käsin 15 kilon laatikoissa, ja käyminen tapahtuu luonnollisesti villihiivojen avulla ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa ja suurikapasiteettisissa tammitynnyreissä, joissa viini lepää hienoilla hiivasakoillaan.
Tardana osoittaa, kuinka pitkän kasvukauden lajike sopeutuu täydellisesti Välimeren ilmastoon. Viinissä on kukkainen alku, yhdistettynä valkoisiin hedelmiin, kuivuneisiin ruusun terälehtiin ja tuoreen ruohon nuotteihin. Samanaikaisesti hedelmä tulee esiin kypsyydellä ja kevyellä aniksenomaisella fenkolivivahteella, joka määrittelee ainutlaatuisen aromin. Vähitellen ilmenevät myös sitrushedelmän kuoren ja vihreän kvittenin maut.
Viini valmistetaan suurimmalla kunnioituksella, lisäämättä ulkopuolisia aineita. Se pullotetaan ilman kirkastamista ja vain kevyesti suodatettuna. Sakkojen muodostuminen on luonnollinen osa sen kypsymisprosessia eikä sitä tulisi pitää vaurion merkkinä. Tätä vuosikertaa olemme valmistaneet 5 000 pulloa
Ainutlaatuinen hanke. Viinitarhan harmoninen yhdistyminen ympäristöönsä. Perinteiden ja kulttuurien vaaliminen. Välimeren alueen ja sen kansojen omaleimaisuus.
Tutustu tuottajaan →