Ainutlaatuinen hanke. Viinitarhan harmoninen yhdistyminen ympäristöönsä. Perinteiden ja kulttuurien vaaliminen. Välimeren alueen ja sen kansojen omaleimaisuus.

Valencialainen oenologist Víctor Marqués on arvostettu johtohahmo, yksi Requena-Utielin alueen huomattavimmista laatuviiniprojektin vetäjistä, joka pohjautuu arvostavaan viininviljelyyn. Las Monjasin ja Casas de Pradasin kylien välisellä seudulla sijaitsee Casa Lo Alto -niminen kylä. Tämän kartano ja viinitila sijainti on kukkulan laella – josta sen historiallinen nimi juontaa juurensa – viinitarhojen ympäröimänä ja 750 metrin korkeudessa, luo viljelylle ainutlaatuiset olosuhteet. Tarhojen moninaiset suunnat ja kaltevuudet ovat vuodesta 1796 lähtien muovanneet tämän viinitarhan erityislaatuiseksi. Nykyinen projekti perustuu luonnonmukaiseen viljelyyn ja ympäristöä kunnioittaviin kestävän viininviljelyn käytäntöihin, joissa tilan 150 hehtaaria katsotaan kokonaisuutena, jossa manteliviljelmien ja mänty- sekä carrascas-puiden elämä vuorovaikuttaa viinitarhan kanssa. Nämä 150 hehtaaria jakautuvat 60 hehtaariin viinitarhaa ja 30 hehtaariin mantelipuita, joita ympäröi 60 hehtaaria metsää, mikä tekee paikasta ainutlaatuisen ympäristön.

Mannermainen ilmasto Välimeren vaikutuksen alaisena. Päivän ja yön lämpötilojen huomattavat vaihtelut edistävät tanniinien muodostumista, jotka ovat keskeinen osa viiniemme rakennetta ja kestävyyttä. Välimeren ainutlaatuinen luonne heijastuu ja tulee esiin täydellisesti kerätyissä rypäleissämme, tuoden esille niiden koko identiteetin.

Alue sijaitsee Rambla de Albosan vanhalla joenpohjalla, jossa sadevesi virtaa ajoittain Venta del Moron pehmeiden kukkuloiden halki. Maaperä on pääosin ruskeaa, saaden värinsä orgaanisesta aineksesta, joka on rikas savi-mineraaleista, kuten illiitistä ja kaoliinista, sekä epäorgaanisista aineksista, joka on peräisin alueen kalkkipitoisesta, sedimenttisestä kallioperästä, joka koostuu pääasiassa karbonaateista, erityisesti kalsiumista. Illiitti ja kaoliini ovat levyisiä savi-mineraaleja, jotka ovat muodostuneet muiden mineraalien, kuten mikan ja feldspaattien, muuttumisen tuloksena.

Viiniköynnösten hoito toteutetaan ympäristöä kunnioittaen, välttäen synteettisten kemikaalien käyttöä. Käytämme orgaanista, eläinperäistä lannoitetta, johon on lisätty biodynaamisia aineita. Tämä varmistaa, ettei maaperän meso- ja makrobiotaan kajota, ja tavoitteena on maaperän elinvoiman palauttaminen sekä sen biodiversiteetin rikastuttaminen.Tuotantoprosessimme perustuu mahdollisimman vähäiseen puuttumiseen, mikä mahdollistaa viinitarhan luontaisen potentiaalin täyden ilmentymisen. Hyödynnämme sadonkorjuu- ja kypsyttämismenetelmiä, jotka on suunniteltu korostamaan viinien ominaispiirteitä mahdollisimman autenttisesti.

 

 

Palaa tuottajahakuun →