LoAlto Parcela G El Guindal Garnacha

Guindal palstat ovat Casa Lo Alton kukkuloiden välissä, ja ovat kaakkoiseen. Sen ominaispiirteitä ovat savimaat, joissa on korkea kalkkipitoisuus ja hiekkainen rakenne. Nämä maaperän ominaisuudet antavat rypäleille mineraalisuutta, rakennetta ja eleganssia, jotka ovat ominaisia juuri tälle erityiselle paikalle. Viinitarha istutettiin yli 40 vuotta sitten.

Tämä huolellinen ja tarkkaavainen lähestymistapa antaa LOALTO Parcela El Guindalille erityisen hienostuneen, moniulotteisen ja pehmeän maun yhteisvaikutuksessa maaperän kansssa. Villimarjojen, tummien hedelmien ja aluskasvillisuuden moninaiset vivahteet yhdistyvät suussa luoden rikkaan hedelmäisen ja mausteisen makukokonaisuuden. Rosmariinin, timjamin, männyn ja mustan oliivin sävyt kietoutuvat yhteen. Tämä syvällinen viini kuvastaa Casa Lo Alton ympäristön ainutlaatuista henkeä ja luonnetta.

Viini valmistetaan suurella kunnioituksella, lisäämättä ulkopuolisia aineita, ensin sementtisäiliöissä. Sen jälkeen sitä kypsytetään kahdeksan kuukautta ranskalaisissa tammitynnyrissä . Viini pullotetaan ilman kirkastamista ja vain kevyesti suodatettuna. Sakkojen muodostuminen on luonnollinen osa sen ikääntymisprosessia eikä sitä tulisi pitää vaurion merkkinä. Tätä viiniä on valmistettu 2 485 pulloa.

Tuotetiedot

NautaGrilliruokaRiistaPataruoka
Maa: Espanja
Tuontantoalue: DOP Utiel-Requena
Tuottaja: Casa LoAlto
Rypäle/rypäleet: Garnacha
Vuosikerta: 2022
Sokeri: 0,2 g/l
Happo: 4,67 g/l
Alkoholi: 15,0%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Tumman punainen
Tuoksu: Punaisia marjoja, yrittisyyttä
Maku: Täyteläinen, tasapainoinen, mausteinen
Ruokasuositukset: Nauta, Grilliruoka, Riista, Pataruoka
Lataa PDF:nä

Casa LoAlto

Ainutlaatuinen hanke. Viinitarhan harmoninen yhdistyminen ympäristöönsä. Perinteiden ja kulttuurien vaaliminen. Välimeren alueen ja sen kansojen omaleimaisuus.

Tutustu tuottajaan →