Meidän arvostettu valkoinen garnacha rypäle levittäytyy Casa Lo Alton ympärillä olevien korkeiden huippujen kukkuloille. Kyseessä on Los Álamosin tila, jossa savimaata suurin osuus ja korkea pohjavesikosteus antavat tälle Välimeren lajikkeelle ihanteelliset olosuhteet ilmaista ainutlaatuista luonnettaan täysin.
Filosofiamme on hyödyntää tämän tarhan puhdasta, yksinkertaista, rehellistä voimaa ja siirtää kaikki tuo viiniin. Rypäleet korjataan käsin, tertut puristetaan heti, ilman maseraatiota kuorien kanssa, ja mehu käy luonnollisesti.
LOALTO Parcela los Álamos on valkoviini, joka kuvastaa Välimeren alueen ja sen asukkaiden ainutlaatuista luonnetta. Alueen terroirin moninaiset aromit, sisältäen vivahteita sitrushedelmän kuoresta, vuoristossa kasvavista balsamisista yrteistä sekä salviasta ja valkoisten kukkien tuoksusta. Sen eloisa ja mehukas maku tarjoaa virkistävää raikkautta, joka huipentuu pitkään, samettiseen jälkimakuun.
Viini valmistetaan suurella kunnioituksella, lisäämättä ulkopuolisia aineita, ensin sementtisäiliöissä. Sen jälkeen sitä kypsytetään kahdeksan kuukautta ranskalaisissa tammitynnyrissä. Viini pullotetaan ilman kirkastamista ja vain kevyesti suodatettuna. Sakkojen muodostuminen on luonnollinen osa sen ikääntymisprosessia eikä sitä tulisi pitää vaurion merkkinä. Tästä sadosta olemme valmistaneet 2 485 pulloa.
Ainutlaatuinen hanke. Viinitarhan harmoninen yhdistyminen ympäristöönsä. Perinteiden ja kulttuurien vaaliminen. Välimeren alueen ja sen kansojen omaleimaisuus.
Tutustu tuottajaan →