Invivo X, SJP Sarah Jessica Parker rosé 2020

Tämä korkealuokkainen rosé on palkitun Invivo X, SJP Sarah Jessica Parker  -yhteistyön toinen lanseeraus. Rosé tulee Etelä-Ranskasta Vins Chevron Villette perhetilalta.

Ennen viinin pullottamista rosé-​​näytteitä lähetettiin Ranskasta Sarah Jessicalle New Yorkiin sekä Invivon Timille ja Robille Uuteen Seelantiin. Sitten trio vietti iltapäivän yhdessä virtuaalisesti maistellen ja päättäen lopullisen pullotettavan sekoitteen eri viinieristä.

Sarah Jessica on tärkeässä asemassa viinin nimeämisessä sekä etiketin suunnittelussa. X ja pilkku välittömästi sen jälkeen ovat Sarah Jessican persoonallinen kosketus, jotka viittavat hänen sähköposti- ja Instagram-viestiensä allekirjoitukseen: ”X, SJ.” Sarah Jessica myös maalasi käsin X-kirjaimen alkuperäiseen etikettiin.

Tästä rosésta on moneksi, se sopii niin seurusteluviiniksi hauskanpitoon ja illanistujaisiin ystävien kanssa kuin vakavasti otettavaksi ja monipuoliseksi ruokaviiniksikin. Tuoksussa on aistittavissa mansikkaa, kirsikkaa, vesimelonia  ja kesäisiä kukkia. Maultaan viini on täyteläinen, raikas, hapokas, moniulotteinen ja elegantti.

Nauti hyvin viilennettynä esimerkiksi vesimelonihalloumisalaatin, raikkaiden pastojen, lohen tai pikkusuolaisten kanssa.

Tuotetiedot

SeurustelujuomaAperitiiviTapasKalaKasvisruoka
Maa: Ranska
Tuontantoalue: Sud de France, France
Tuottaja: Invivo X
Rypäle/rypäleet: 60% Grenache, 30% Cinsault, 10% Syrah
Vuosikerta: 2020
Sokeri: 3,0 g/l
Happo: 6,1 g/l
Alkoholi: 12,5 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Alko ID: 953673
Väri: Vaaleanpunainen
Tuoksu: Vaaleita kukkia, punaisia marjoja, hentoa yrttisyyttä, vesimelonia, kirsikkaa
Maku: Kuiva,raikas, eloisa, tasapainoinen, pitkä jälkimaku, moniulotteinen, elegantti
Ruokasuositukset: Seurustelujuoma, Aperitiivi, Tapas, Kala, Kasvisruoka
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta