Chianti Classico DOCG 2021

Viticcion alkuperä juontaa juurensa Chianti Classicoon. Tämä on viinitilan historiallisimpia viinejä ja ensimmäinen Viticcion etiketti. Viinin kirkkaanpunainen väri ja miellyttävät punaisten hedelmien, luumujen ja orvokkien aromit erottuvat taustalla olevasta tupakan, grafiitin, kosteiden aluskasvillisuuden ja paahdetun tammen sävyistä. Valmistamme sen Sangiovese-rypäleiden sekoituksesta, jotka on valittu huolellisesti kaikilta viinitarhoiltamme, ja täydennämme sitä pienellä määrällä Merlot’ta.

Vuosituotanto 80 000 pulloa

Tuotetiedot

PataruokaLammasRiista
Maa: Italia
Tuontantoalue: Toscana
Tuottaja: Viticcio
Rypäle/rypäleet: 95% Sangiovese, 5% Merlot
Vuosikerta: 2021
Sokeri: 0,6 g/l
Happo: 5,34 g/l
Alkoholi: 14,0%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Kirkkaan punainen
Tuoksu: Viini avautuu houkuttelevalla tuoksulla, joka yhdistää kirsikoiden, luumujen ja mausteiden herkullisen harmonian.
Maku: Maku on täyteläinen ja tasapainoinen, jossa punaiset marjat sulautuvat hienostuneesti tammen vaniljaiseen ja mausteiseen vivahdukseen. Viinin pehmeät tanniinit tekevät siitä miellyttävän juotavan, ja sen pitkä jälkimaku jättää elegantin jälkivaikutelman.
Ruokasuositukset: Pataruoka, Lammas, Riista
Lataa PDF:nä

Viticcio

Viticciolla uskomme, että upeat viinit syntyvät viinitarhassa. Viljelemme rypäleitämme huolellisesti ja luontoa kunnioittaen, käyttäen kestäviä menetelmiä ja hoitaen niitä niiden täyteen potentiaaliin. Viinitarhamme, jotka hyötyvät rikkaasta maaperästä ja suotuisasta ilmastosta, tuottavat korkealaatuisia rypäleitä, joiden laatu on vertaansa vailla.

Tutustu tuottajaan →