Champagne Taittinger on yksi Champagnen alueen arvostetuimmista ja vanhimmista tuottajista. Sen juuret juontaa vuoteen 1734.

Taittinger on edelleen perheomistuksessa oleva samppanjatalo, joka sijaitsee Reims’ssä – kuninkaiden kruunajaiskaupungissa. Taittingerin päämajan sijainti 1200-luvun Saint Nicaisen luostarin päällä on paitsi keskeinen myös historiallinen. Ja noiden historiaa huokuvien kalkkikivisten seinien sisällä myös kypsyy miljoonat pullot talon huippusamppanjaa.

 

Champagne Taittingeria johtaa miesvaltaisesta alasta poiketen nainen: upea Vitalie Taittinger. Apunaan hänellä on veljensä Clovis sekä isänsä Pierre-Emmanuel. Champagne Taittinger on myös yksi arvostetuimmista ja vanhimmista samppanjataloista, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1734. Viinitarhojen säilyttäminen kukoistavina seuraaville sukupolville on perheelle ensiarvoisen tärkeää. Siksi arvot kuten kestävyys ja vastuullisuus ohjaavat kaikkea toimintaa. Talon tyylille ominaista on Chardonnay-rypäle, joka on pääosassa kaikissa Taittingerin samppanjoissa.

Taittinger on yksi suurimmista viinitarhanomistajista, tarhoja on 288 hehtaaria ja he saavat noin 60% rypäletarpeistaan omilta tarhoilta. Talon tyyliä ohjaa elegantisti Chardonnay – joka on pääosassa kaikissa talon samppanjoissa.

 

 

Palaa tuottajahakuun →