Seghesio on harvinainen viinitila Yhdysvalloissa. Historiaa on takana jo viisi sukupolvea ja yli 120 vuotta upeaa viinintekoa.

Seghesio Family Vineyards tuottaa palkittuja Zinfandel ja muita italialaislajikkeden viinejä, jotka kunnioittavat Seghesion perheen italialaisjuuria ja Sonoman historiaa. Eduardo Seghesio istutti ensimmäiset Zinfandel-viinitarhat Sonoman piirikunnan laaksoon vuonna 1895. Sen jälkeen Seghesion perheen neljä seuraavaa sukupolvea ovat hoitaneet yli 400 hehtaarin viinitarhoja.

Eduardo Seghesio oli italialainen maahanmuuttaja, jolla oli visio ja päättäväisyyttä tuottaa palkittuja Zinfandel-viinejä ja muita italialaisia lajikkeita. Ja edelleen yli 120 vuoden jälkeen viinit ovat palkittuja. Seghesion perheen tarina on kertomus yhden maahanmuuttajaperheen sopeutumisesta ja uudistumisesta. Tärkeimmät arvot, jotka ovat auttaneet Seghesion perhettä ovat vaalia perintöä, pitää huolta yhteisöstä ja olla ylpeä siitä mitä tekee.

Ilman ongelmia tämäkään perhe ei ole selviytynyt. Kieltolain aikaan noin sata viinitilaa jatkoi viininviljelyä. Eduardo Seghesio ja hänen vaimonsa Angela pitivät tarhoista huolta. Kieltolain jälkeen Seghesio oli keskeinen viinirypäleiden ja bulkkiviinin toimittaja suuriin Kalifornian viinitaloihin.

Neljäs sukupolvi siirsi Seghesion modernille aikakaudelle. Ted Seghesio 1980-luvun alussa sai Seghesion nimen tunnetuksi maailmalla poikkeuksellisesta Zinfandelista.

Palaa tuottajahakuun →