Bodegas Schenkin perusti 1927 Schenkin perhe, joka asuu Requenan kaupungissa. Requenassa on yli tuhat vuotta viininvalmistushistoriaa sekä useita omia alkuperäisrypälelajikkeita. Nykyään Murviedro on Valencian alueen johtava viinilä.

Bodegas Schenkin omistaa Schenkin perhe, joka johtaa Schenk Groupia. Bodegas Schenkiä johdetaan ylläpitäen samoja perhe-arvoja varmistaen, että yrityksen asioita hoidetaan ammattimaisesti, intohimoisesti  ja viimeisimpään teknologiaan panostaen.

Bodegas Schenk on yksi Euroopan nykyaikaisimmista, innovatiivisimmista ja joustavimmista viinitiloista. Se sijaitsee strategisesti yhdessä Espanjan kehittyvistä tuotantoalueista, joka tarjoaa upeaa kasvu- ja laatupotentiaalia.

Yhtiön filosofia perustuu nykyaikaisen viininvalmistuksen yhdistämiseen perinteisistä viinitarhoista peräisin olevilla rypäleillä. Tuloksena on viinit, jotka täyttävät kansainväliset laatustandardit säilyttäen samalla espanjalaisen luonteen ja omaperäisyyden. Bodegas Schenk tuottaa viinejä, jotka vastaavat nykyaikaisen kuluttajan odotuksia. Alkuperäinen ja aitoja viinejä, jotka tarjoavat huippuluokan laatua jokaisessa hintaluokassa.

Bodegas Schenk luo ja valmistaa laadukkaita viinejä useilla Espanjan viinialueilla. Erityisesti heidät tunnetaan Valenciassa, Utiel-Requenassa, Alicantessa, Vinos de la Tierra de Castillassa ja tietysti Cava-alueella.

Palaa tuottajahakuun →