Keskimäärin 30-60 -vuotiaat Garganega-köynnökset on sidottu perinteiseen Pergola-tyyliin, ja kokonaiset tertut on poimittu käsin ihanteellisessa kypsyydessä syys-lokakuun vaihteessa. Hellän puristamisen jälkeen mehun on annettu käydä viiniksi tarkassa lämpötilakontrollissa hedelmäisiä aromeja vaalien.
Vaaleankeltainen viini tuoksuu kukkean hedelmäiselle: siitä voi aistia mm. orapihlajaa, jasmiinia, aprikoosia ja persikkaa. Suussa kuiva, raikkaan hapokas ja keskitäyteläinen viini toistaa tuoksun aromit, ja jälkimaussa tuntuu hieno suolainen mineraalisuus.
Viini on ihanteellinen aperitiivi ja se sopii mainiosti ilmakuivatuille kinkuille ja nuorekkaille juustoille, mutta myös merelliselle risotolle, vaaleille pastoille, herkille kala- ja kasvisruoille.
Prán viinitarhat sijaitsevat Soaven ja Valpolicellan alueilla. Erityisesti Soave Classicossa sijaitsevan Monte Granden viinitarha tuottaa upean mineraalisia ja tiivisaromisia viinejä.
Tutustu tuottajaan →