Barbera d’Alba DOC 2022

Barbera on yksi tämän alueen yleisimmistä lajikkeista ja myös yksi ensimmäisistä viineistä, joita Mauro Molino tuotti 90-luvulla. Rypäleet tulevat viinitarhaltamme, joka sijaitsee Guarenessa (Roeron alueella), ja jota luonnehtii hiekkainen maaperä, joka antaa viinille eleganssia ja aromaattisuutta.

Maaperä: kalkkipitoinen/savi

Sadonkorjuuaika: syyskuun lopussa, lokakuun alussa

Viininvalmistus: lyhyt maserointi rypäleiden kuorien kanssa, alkoholikäyminen ja malolaktinen käyminen terästankeissa

Viinitarhan ikä: 30-50 vuotta vanhat köynnökset

Wine Spectator: 90 points (Year 2022)
James Suckling: 90 points (Year 2022)
Wine Enthusiast: 91 points (Year 2022)

Tuotetiedot

GrilliruokaPorsasTapasJuustoKanaPataruoka
Maa: Italia
Tuontantoalue: Piemonte
Tuottaja: Mauro Molino
Rypäle/rypäleet: Barbera
Vuosikerta: 2022
Sokeri: 0,37 g/l
Happo: 6,25 g/l
Alkoholi: 14,0%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Syvän rubiinin punainen
Tuoksu: Hienostunut aromi, jossa on vivahteita villimarjoista, kypsistä marjoista ja suklaasta.
Maku: Suussa pehmeä ja pyöreä, hyvällä täyteläisyydellä. Raikas viini, jossa on hyvä pehmeys ja pitkä jälkimaku.
Ruokasuositukset: Grilliruoka, Porsas, Tapas, Juusto, Kana, Pataruoka
Lataa PDF:nä

Mauro Molino

Viinimme heijastavat täydellisesti kunnioitustamme ja huolenpitoamme viinitarhojamme ja alueitamme kohtaan. Seuraamme henkilökohtaisesti jokaista tuotantovaihetta ja uskomme vahvasti, että jatkuva pyrkimyksemme laatuun yhdessä suuren intohimomme kanssa voi todella tehdä eron.

Tutustu tuottajaan →