Viinimme heijastavat täydellisesti kunnioitustamme ja huolenpitoamme viinitarhojamme ja alueitamme kohtaan. Seuraamme henkilökohtaisesti jokaista tuotantovaihetta ja uskomme vahvasti, että jatkuva pyrkimyksemme laatuun yhdessä suuren intohimomme kanssa voi todella tehdä eron.

”Uskon, että yritystämme kasvatti ylpeys säilyttää, hinnalla millä hyvänsä, tuo maapalsta, joka sukupolvien ajan on periytynyt ties mistä.”

1973: Mauro Molino valmistuu Alban viininvalmistuskoulusta ja alkaa tavoitella unelmaansa tehdä suurimmasta intohimostaan, viininvalmistuksesta, ammattinsa.

1973: armeijan jälkeen Mauro on määrätietoisempi kuin koskaan tavoittelemaan unelmaansa, mutta hänen maansa ei ole vielä valmis tarjoamaan hänelle tätä mahdollisuutta. Hän muuttaa rohkeasti Emilia Romagnaan vuonna 1975 työskennelläkseen viininvalmistajana Modenan CIV-viiniryhmässä. Mauro pysyy Emiliassa vuoteen 1979 asti. Tämä viiden vuoden jakso on ratkaiseva hänen koulutukselleen ja ammatilliselle kehitykselleen.

1979: isänsä Giovannin kuoleman jälkeen Mauro palaa kotiinsa Langheen. Isä jätti hänelle joitakin viinitarhoja, ja hän näkee tässä tilaisuuden aloittaa uusi ura viininvalmistuksessa rakkaassa maassaan, jota hän ei ole koskaan unohtanut. Hän alkaa työskennellä itsenäisenä ammattilaisena paikallisille maatalousyhdistyksille ja samaan aikaan huolehtii viinitarhojensa ja kellarinsa parantamisesta. Kellari sijaitsee Annunziatassa, La Morrassa, jossa myös isän talo on.

1982: Hän valmistaa ensimmäisen Barolonsa Conca-viinitarhasta. Mauro Molinon viininvalmistusseikkailu alkaa tästä. Mauro ymmärtää yhä enemmän, kuinka onnekas hän on saadessaan työskennellä Barolon alueella, ainutlaatuisella maalla maailmassa. Hän kiintyy yhä enemmän tämän alueen yhden lajikkeen viinitarhoihin, erityisesti Nebbioloon. Hän alkaa tuottaa kolmea tärkeintä cruta La Morran kaupungissa: Barolo Conca, Barolo Gancia ja Barolo Gallinotto.

”Omistautuminen täysin viininviljelylle oli oikea valinta: se antoi minulle paljon, sain asiantuntemusta ja tietoa viiniköynnöksistäni, pystyin tuottamaan viinejä, jotka kestävät ajan myötä ja luomaan etikettejä, jotka tekivät nimeni tunnetuksi maailmalla.”

Palaa tuottajahakuun →