Wonderland by Minna Parikka Rosé Cava Brut

Wonderland-roseecava on suunniteltu Helsingissä ja valmistettu käsityönä Espanjassa – aivan kuten Minna Parikan kengätkin.

Palkittu viinituottaja Vicente Gandía viljelee Garnacha-rypäleitä 800 metriä merenpinnan yläpuolella Espanjan Utiel-Requenassa. Rinteiden öinen viileys auttaa rypäleitä säilyttämään raikkaan hapokkuutensa sekä saavuttamaan punamarjaiset arominsa. DO cavan kuplat ovat syntyneet samppanjan tavoin pulloissaan, ja viinin on annettu kypsyä hiivasakkansa päällä 9 kuukauden ajan – tärkeä yksityiskohta, joka viimeistelee viinin suutuntuman sekä rikastuttaa makumaailmaa.

Sopii monenlaisen ruoan kanssa, alkumaljaksi sekä seurustelujuomaksi. Maku on kuiva, raikkaan metsämarjainen ja lempeän briossinen, täyteläisen kermainen, pyöreä, intensiivinen ja jälkimaultaan pitkä.Oivallinen pari tapaksille, sushille ja äyriäisille sekä itämaiselle ruoalle. Maistuu myös kevyen grilliruoan kaverina.

Tuotetiedot

Itämainen ruokaAperitiiviKala
Maa: Espanja
Tuontantoalue: D.O. Cava
Rypäle/rypäleet: Garnacha
Sokeri: 7 g/l
Happo: 5,7 g/l
Alkoholi: 12 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Alko ID: 929118
Hinta: 12,99 €
Väri: Kaunis hailakan punainen väri
Tuoksu: Pirteän hedelmäinen ja metsämarjainen tuoksu
Maku: Kuiva, raikkaan metsämarjainen ja lempeän briossinen, täyteläisen kermainen, pyöreä, intensiivinen ja jälkimaultaan pitkä.
Ruokasuositukset: Itämainen ruoka, Aperitiivi, Kala
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta