William Robertson Chardonnay

Pappi William Robertsonin mukaan nimetty viini on tehty Robertsonin alueella, joka on myöskin nimetty kyseisen henkilön mukaan, niinkuin viinitalokin. Robertson Winery on perustettu 1940-luvun alussa ja on tullut tunnetuksi juuri Chardonnay-viineistään. Tämä pirteän kuiva ja sitruksisen mineraalinen chardonnay saa paahteisuutta, täyteläisyyttä sekä mausteisia aromeja tammesta, jossa 40% viinistä on käynyt ja kypsynyt neljä kuukautta. Hinta-laatusuhteeltaan loistava valkoviini on pakattu ympäristöystävällisesti kevyempään pulloon ja tuotettu eettisen kaupan periaatteita noudattaen. 

Tuotetiedot

KalaKasvisruokaPizzaPorsasKana
Maa: Etelä-Afrikka
Tuontantoalue: WO Robertson
Rypäle/rypäleet: Chardonnay
Vuosikerta: 2021
Sokeri: 4 g/l
Happo: 5.3 g/l
Alkoholi: 14%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Kierrekorkki
Väri: Kaunis vaaleankeltainen sävy
Tuoksu: Sitruksinen, keltaluumuinen, kevyen yrttinen, mineraalinen, tamminen, hieman paahteinen
Maku: Kuiva, hapokas, tasapainoinen
Ruokasuositukset: Kala, Kasvisruoka, Pizza, Porsas, Kana
Lataa PDF:nä