Villa Maria Earth Garden Organic Sauvignon Blanc 37,5 cl

Marlboroughin alueen viinitarhoilta kotoisin oleva aromaattinen luomu Sauvignon Blanc näppärässä puolikkaassa pullossa!

Villa Maria on Uuden-Seelannin palkituin ja yksi maailman arvostetuimmista viinintuottajista, ja on ollut sitä jo 35 vuoden ajan. EarthGarden on Villa Marian uusin ja ensimmäinen täysin luomuviljelty sekä BioGro-sertifoitu viinisarja. Lisäksi sarjan viinit ovat vegaanisia ja ne on pakattu kevytpulloihin, joiden hiilijalanjälki on normaalia lasipulloa pienempi. EarthGarden on jälleen yksi askel eteenpäin Villa Marian intohimoisella matkalla kohti aina vain kestävämpiä toimintatapoja, joiden tarkoitus on varmistaa ettei heidän maansa ja tarhansa ole vain suojeltuja, vaan kukoistavat.

EarthGarden-viineissä kiteytyy Villa Marian holistinen näkemys luomuviljelyn ja maaperän terveenä pitämisen tärkeydestä. Terve maaperä tuottaa terveitä viiniköynnöksiä, joiden rypäleistä valmistetut viinit ovat täynnä raikasta elinvoimaa ja puhdasta makua, juuri niin kuin luonto sen tarkoitti. EarthGarden viinitarhat näyttävät upeilta kukkaniityiltä, sillä köynnösrivien väliin on viljelty valtavat määrät luonnonkukkia pörriäisystävien iloksi ja ravinnoksi.

Earth Garden Sauvignon Blanc on upean raikas, hapokas ja hedelmäinen valkoviini, joka herauttaa veden kielelle ja on omiaan esimerkiksi kala- ja kasvisruokien kanssa nautittuna. Sen hurmaavasta tuoksusta on aistittavissa trooppisia hedelmiä, greippiä, passionhedelmää ja seljankukkaa. Maultaan viini on kuiva, erittäin hapokas, elegantti, mineraalinen ja siinä on pitkä jälkimaku.

Tuotetiedot

AperitiiviKalaKanaRapu
Maa: Uusi-Seelanti
Tuontantoalue: Malborough
Tuottaja: Villa Maria Estate
Rypäle/rypäleet: Sauvignon Blanc
Sokeri: 4,2 g/l
Happo: 7,6 g/l
Alkoholi: 13 %
Pullokoko: 375 ml
Korkki: Kierrekorkki
Alko ID: 544404
Hinta: 8,99 €
Väri: Vaaleankeltainen, vihertävä
Tuoksu: Kypsä karviainen, lime, passionhedelmä.
Maku: Kuiva, erittäin hapokas, rapean tyylikäs ja tasapainoinen. Kypsän karviaismarjainen, passionhedelmää, limettiä ja yrttiä.
Ruokasuositukset: Aperitiivi, Kala, Kana, Rapu
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Villa Maria Estate

Uuden-Seelannin helmi: raikkaita, valtavan aromaattisia ja hapokkaita Sauvignon Blanceja sekä metsämarjaisia, silkkisia Pinot Noireja.

Tutustu tuottajaan →