Villa Maria Earth Garden Pinot Noir

Villa Maria on Uuden-Seelannin palkituin ja yksi maailman arvostetuimmista viinintuottajista, ja on ollut sitä jo 35 vuoden ajan. EarthGarden on Villa Marian uusin ja ensimmäinen täysin luomuviljelty sekä BioGro-sertifoitu viinisarja. Lisäksi sarjan viinit ovat vegaanisia ja ne on pakattu kevytpulloihin, joiden hiilijalanjälki on normaalia lasipulloa pienempi. EarthGarden on jälleen yksi askel eteenpäin Villa Marian intohimoisella matkalla kohti aina vain kestävämpiä toimintatapoja, joiden tarkoitus on varmistaa ettei heidän maansa ja tarhansa ole vain suojeltuja, vaan kukoistavat.

EarthGarden-viineissä kiteytyy Villa Marian holistinen näkemys luomuviljelyn ja maaperän terveenä pitämisen tärkeydestä. Terve maaperä tuottaa terveitä viiniköynnöksiä, joiden rypäleistä valmistetut viinit ovat täynnä raikasta elinvoimaa ja puhdasta makua, juuri niin kuin luonto sen tarkoitti. EarthGarden viinitarhat näyttävät upeilta kukkaniityiltä, sillä köynnösrivien väliin on viljelty valtavat määrät luonnonkukkia pörriäisystävien iloksi ja ravinnoksi.

Earth Garden Pinot Noir on upea tumman marjainen, hapokas ja mausteinen punaviini, joka herauttaa veden kielelle ja on omiaan esimerkiksi sieni- ja riistaruokien kanssa nautittuna. Sen hurmaavasta tuoksusta on aistittavissa karhunvatukkaa, kirsikkaa, mustikkaa ja mausteita. Maultaan viini on kuiva, keskitäyteläinen, keskitanniininen, silkkinen, elegantti, marjainen ja siinä on pitkä jälkimaku.

 

Tuotetiedot

LammasTapasNautaRiistaKasvisruoka
Maa: Uusi-Seelanti
Tuontantoalue: Marlborough
Tuottaja: Villa Maria Estate
Rypäle/rypäleet: Pinot Noir 100%
Vuosikerta: 2019
Sokeri: 0,55 g/l
Happo: 5,5 g/l
Alkoholi: 13,0%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Kierrekorkki
Hinta: 20,90€
Väri: Läpikuultava rubiininpunainen
Tuoksu: Boysenmarjaa, mustikkaa, kirsikkaa, hieman savuinen, mausteinen
Maku: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, silkkinen, marjainen, tasapainoinen, pitkä, elegantti
Ruokasuositukset: Lammas, Tapas, Nauta, Riista, Kasvisruoka
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Villa Maria Estate

Uuden-Seelannin helmi: raikkaita, valtavan aromaattisia ja hapokkaita Sauvignon Blanceja sekä metsämarjaisia, silkkisia Pinot Noireja.

Tutustu tuottajaan →