Villa Maria Earth Garden Pinot gris 2021

Villa Maria on Uuden-Seelannin palkituin ja yksi maailman arvostetuimmista viinintuottajista, ja on ollut sitä jo 35 vuoden ajan. EarthGarden on Villa Marian uusin ja ensimmäinen täysin luomuviljelty sekä BioGro-sertifoitu viinisarja. Lisäksi sarjan viinit ovat vegaanisia ja ne on pakattu kevytpulloihin, joiden hiilijalanjälki on normaalia lasipulloa pienempi. EarthGarden on jälleen yksi askel eteenpäin Villa Marian intohimoisella matkalla kohti aina vain kestävämpiä toimintatapoja, joiden tarkoitus on varmistaa ettei heidän maansa ja tarhansa ole vain suojeltuja, vaan kukoistavat.

EarthGarden-viineissä kiteytyy Villa Marian holistinen näkemys luomuviljelyn ja maaperän terveenä pitämisen tärkeydestä. Terve maaperä tuottaa terveitä viiniköynnöksiä, joiden rypäleistä valmistetut viinit ovat täynnä raikasta elinvoimaa ja puhdasta makua, juuri niin kuin luonto sen tarkoitti. EarthGarden viinitarhat näyttävät upeilta kukkaniityiltä, sillä köynnösrivien väliin on viljelty valtavat määrät luonnonkukkia pörriäisystävien iloksi ja ravinnoksi.

Earth Garden Pinot Gris tulee Hawkes Bay Soler -viinitarhasta. Se on harmonisen tasapainoinen, rypäleen lempeää hapokkuutta pyöristää pieni määrä luonnollista jäännössokeria. Sen hurmaavasta tuoksusta on aistittavissa persikkaa, valkeita kukkia, hentoa päärynää sekä rypäleelle ominaista mausteisuutta. Maultaan viini on kuiva, keskihapokas, keskitäyteläinen, pehmeä ja siinä on pitkä jälkimaku.

Tuotetiedot

JuustoKalaItämainen ruokaRapu
Maa: Uusi-Seelanti
Tuontantoalue: Hawkes Bay
Tuottaja: Villa Maria Estate
Rypäle/rypäleet: Pinot Gris
Vuosikerta: 2021
Sokeri: 5,0
Happo: 4,76
Alkoholi: 13,5%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Kierrekorkki
Alko ID: 596637
Hinta: 19,99€
Väri: Oljenkeltainen
Tuoksu: Jasmiinia, kypsää päärynää, appelsiinin kuorta, trooppisia hedelmiä, mausteinen, persikkainen
Maku: Kuiva, tasapainoinen, lempeä, keskihapokas, pitkä
Ruokasuositukset: Juusto, Kala, Itämainen ruoka, Rapu
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Villa Maria Estate

Uuden-Seelannin helmi: raikkaita, valtavan aromaattisia ja hapokkaita Sauvignon Blanceja sekä metsämarjaisia, silkkisia Pinot Noireja.

Tutustu tuottajaan →