Villa Maria Blush Sauvignon rose

Blush Sauvignon on Villa Marian vastaus maailmanlaajuiseen hempeän vaaleanpunaisten rosé- ja blush-viinien suosioon. Päärypäleenä siinä on nimensä mukaisesti Sauvignon Blanc ja kaunis ”punastunut” väri saadaan ripauksesta Merlota. Blush Sauvignonin ihanan raikkaat passionhedelmän, tuoreiden yrttien, seljankukan, mansikoiden ja vadelmien aromit herauttavat veden kielelle ja vievät mielen kesäisiin tunnelmiin. Uuden Seelannin viileässä ilmastossa kasvaneet rypäleet on poimittu juuri oikean kypsyisinä, täynnä makua ja raikkaan hapokkaina, mikä on avain tasapainoisen viinin valmistukseen. Viini on käynyt viileässä lämpötilassa terästankeissa herkullisten primääristen aromien säilyttämiseksi.

Blush Sauvignon on omiaan aperitiivina, mutta myös monipuolinen ruokajuoma. Se sopii raikkaiden salaattien, lohikalojen, vaalean lihan ja kasvisruokien kanssa. Kokeile esimerkiksi grillattujen kasvisten ja halloumin parina. Tarjoile hyvin viilennettynä.

 

Tuotetiedot

SeurustelujuomaAperitiiviGrilliruokaKalaKanaKasvisruokaPizzaPorsasTapas
Maa: Uusi-Seelanti
Tuottaja: Villa Maria Estate
Rypäle/rypäleet: Sauvignon Blanc, Merlot
Vuosikerta: 2021
Sokeri: 6,3 g/l
Happo: 7 g/l
Alkoholi: 12,5%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Kierrekorkki
Väri: Hempeän vaaleanpunainen
Tuoksu: passionhedemää, seljnakukkaa, punaisia marjoja kuten mansikkaa ja vadelmaa sekä tuoreita yrttejä
Maku: Kuiva, erittäin hapokas, raikas, mansikkainen
Ruokasuositukset: Seurustelujuoma, Aperitiivi, Grilliruoka, Kala, Kana, Kasvisruoka, Pizza, Porsas, Tapas
Lataa PDF:nä

Villa Maria Estate

Uuden-Seelannin helmi: raikkaita, valtavan aromaattisia ja hapokkaita Sauvignon Blanceja sekä metsämarjaisia, silkkisia Pinot Noireja.

Tutustu tuottajaan →