Saint Laurent Hochschopf

Hochschopfin viinitarha sijaitsee 300 metriä merenpinnan yläpuolella. Maaperä on ohutta kalkkikiveä, joka on muodostunut 15 miljoonaa vuotta sitten muinaisen joen pohjassa.

Valitut kypsät rypäleet on murskattu ja maseroitunut kaksi päivää. Käyminen tapahtuu viikon ajan terästankeissa, jonka jälkeen viini kypsyy tammitynnyreissä yhdeksän kuukauden ajan.

Erinomainen valinta kaikille pataruoille, miedolle riistalle ja maukkaille, mausteisille kasvisruoille.

Tuotetiedot

KasvisruokaRiistaPataruoka
Maa: Itävalta
Tuontantoalue: Traisental
Tuottaja: Weingut Markus Huber
Rypäle/rypäleet: Saint Laurent
Vuosikerta: 2017
Sokeri: 1 g/l
Happo: 5,4 g/l
Alkoholi: 12,5 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Syvä rubiininpunainen väri intensiivisillä violeteilla häivähdyksillä
Tuoksu: Paprikainen, yrttinen, mausteinen, tummaa mehevää marjaa, kuten mustaherukkaa, hieno, raikas tuoksu.
Maku: Runsas maku, mehevä hedelmäisyys, jota nouseva happorakenne tukee, hienoa mausteisuutta, tammi hyvin integroitunut ja pitkä loppumaku.
Ruokasuositukset: Kasvisruoka, Riista, Pataruoka
Lataa PDF:nä

Weingut Markus Huber

Huberin viineille on ominaista eleganssi, hieno mineraalisuus ja upea moniulotteisuus.

Tutustu tuottajaan →