Rajaton Harmonia

”Meillä jokaisella on oma ääni ja yhdessä luomme harmonian”

Yhdessä lauluyhtye Rajaton kanssa luotu Harmonia-valkoviini on raikas, aromaattinen ja helppo ottaa mukaan. Lähtökohtana oli luoda harmoninen ja laadukas valkoviini, joka sopii seurusteluun, illallispöytään ja nautiskeluun. Viinin ympärille on luotu konsepti, johon kuuluu mm. Rajaton meditaatiomusiikki sekä podcast, joita voi kuunnella vaikkapa kokkailun ja illallisen lomassa. löydät ne sekä paljon muuta viiniin liittyvää osoitteesta rajatonharmonia.fi.

Rajaton Harmonia White on eloisa ja eksoottisen aromaattinen viini on Chenin Blanc ja Sauvignon Blanc rypäleistä. Tuoksussa on runsaasti eksoottisia hedelmiä kuten ananasta, passionhedelmää ja mangoa. Maku on kuiva, raikas, kypsän sitruksinen, hunajameloninen, persikkainen, ja tyylikkään mineraalinen. Sopii loistavasti monille kalaruuille, kasvisruuille, paistetulle juustolle ja riisiruuille. Risotot, kala-, ja kasvisvuoat ja erityyppiset pastat kuten sienipasta loistavat viinin kaverina.

Rajaton Harmonia White tulee Etelä-Afrikasta. Robertson Winery (1941) on laadukkaiden viinien tekemiseen keskittynyt viiniosuuskunta, eli osuuskunnan jäsenet omistavat yhdessä koko operaation ja hoitavat kaiken rypäleiden kasvatuksesta viinin pullotukseen. Rypäleitä kasvattaa 35 perhettä, jotka omistavat omat tarhansa. Osa heistä kasvattaa rypäleitä jo seitsemännessä polvessa. Robertson Winery on nimetty Robertsonin alueen mukaan, missä osuuskunta tarhoineen sijaitsee. Robertson on vehreä aurinkoinen jokilaakso, jossa rypäleet saavuttavat täydellisen kypsyysasteen säilyttäen luonnollisen hapokkuutensa.

Tuotetiedot

KalaKasvisruokaTapasRapu
Maa: Etelä-Afrikka
Tuontantoalue: WO Robertson
Rypäle/rypäleet: Chenin blanc, sauvignon blanc
Sokeri: 4 g/l
Happo: 5,3 g/l
Alkoholi: 13%
Pullokoko: 3000 ml
Korkki: Hana
Väri: Vaaleankeltainen
Tuoksu: sitruksinen, trooppisen hedelmäinen, herukanlehtinen, yrttinen, raikas
Maku: Kuiva, hapokas, raikas, hedelmäinen
Ruokasuositukset: Kala, Kasvisruoka, Tapas, Rapu
Lataa PDF:nä