Viinintekijä on valmistanut tämän cavan aidoista Xarello-, Macabeo- ja Parellada-rypäleistä, joita viljellään tiukkojen biologisten ja ekologisten sääntöjen mukaisesti. Viljely ja valmistus noudattavat perinteistä menetelmää: lannoitteena käytetään vain orgaanista lannoitetta, mikä takaa terveet köynnökset ja mineraalipitoiset rypäleet. Tämä kuohuviini on kypsynyt 15 kuukautta. Lisäksi valmistuksessa ei käytetä kemiallisia apuvälineitä, ja viinissä on hyvin vähän sulfiitteja.
D.O. Cava sijaitsee perinteisellä Penedès’n alueella. Maaperä vaihtelee savi-kalkkikivestä hiekkapitoisiin maihin, joissa köynnökset juurtuvat eri syvyyksiin. Ilmasto on tyypillisen välimerellinen: talvet ovat leutoja ja kesät eivät liian kuumia. Kohtalainen ja vuoden mittaan tasaisesti jakautuva sademäärä luo ihanteellisen mikroilmaston kuohuviinien tuotantoon.
Perheviinitila Vilobí del Penedès’ssä. Neljä sukupolvea on omistautunut viinitarhojen viljelylle sekä viinien ja cavojen valmistukselle.
Tutustu tuottajaan →