Nino Franco Vigneto della Riva di San Floriano 2018

Tämän Valdobbiadene Prosecco Superioren Glera rypäleet on poimittu yksinomaan San Floriano nimiseltä viinipalstalta. Käyminen on tapahtunut Charmat metodilla. Tämä kuiva kuohuviini on väriltään vaalean oljenkeltainen ja siinä tuoksuu upeasti erilaiset kukat, kuten appelsiininkukka, hedelmäsalaatti, persikka, omena ja raikas lime. Suussa intensiivisestä mausta voi aistia samoja makuja kuin tuoksussakin, joita tukee raikas hapokkuus, elegantit kuplat sekä monipuolisten aromien tuoma syvyys. Sopii juotavaksi koko illallisen läpi, alkuruuasta jälkiruokaan ja on omiaan esimerkiksi ostereiden ja kalaruokien kanssa.

 

 

Tuotetiedot

AperitiiviKalaSeurustelujuomaRapuTapas
Maa: Italia
Tuontantoalue: Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG
Tuottaja: Nino Franco
Rypäle/rypäleet: Glera
Alkoholi: 12%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Vaalea oljenkeltainen
Tuoksu: Kukkainen ja hedelmäisen aromikas, appelsiininkukka, hedelmäsalaatti, persikka, omena ja raikas lime
Maku: Intensiivisestä mausta voi aistia samoja makuja kuin tuoksussakin, joita tukee raikas hapokkuus, elegantit kuplat sekä monipuolisten aromien tuoma syvyys
Ruokasuositukset: Aperitiivi, Kala, Seurustelujuoma, Rapu, Tapas
Lataa PDF:nä

Nino Franco

Nino Franco on korkealaatuisia proseccoja tuottava perhe jo neljännessä sukupolvessa. Heidän viinitarhansa sijaitsevat Valdobbiadenen vaaleanpunaista dolomiittia sisältävillä rinteillä, ja perheen kantavana ajatuksena on, että jokaisen viinin tulee ilmaista alkuperäänsä ja tarhan terroiria.

Tutustu tuottajaan →