Ihanan Kamalan Elämän Hurmio ja Turmio -punaviini

Ihanan kamalan elämän hurmio ja turmio -punaviinin ulkoasun on kuvittanut kuvataiteilija Johanna Oras. Teoksen inspiraatio sai alkunsa siitä, miten asiat tai tavat voivat olla ihmiselle joko hurmiollisia tai turmiollisia riippuen siitä millä tavalla asioita lähestytään

Pääkallo teoksessa symboloi turmiota. Mutta pääkallo eri kulttuureissa käsitetään eri tavoin. Se symboloi kuolemaa monesti mutta meksikolaisessa perinteessä se on elämän ja uudestisyntymisen merkki.

Alkoholi kohtuullisesti nautittuna on todettu olevan hyväksi terveydelle, mutta taas väärinkäytettynä voi johtaa turmioon.

Torakka on ollut hävitettävä tuholainen, kun taas nykypäivänä ajatellaan, että se ja monet muut hyönteiset saattavat olla yksi keskeisimmistä ravinnoistamme tulevaisuudessa.

Harakka teoksessa symboloi viehätystä kaikkea kiiltävää kohtaan. Myös tästä syystä tausta on kiiltävän hopeinen. Myös liiallinen ulkokultaisten asioiden ajattelu ja hankkiminen saattaa käydä turmiolliseksi.

Pianon koskettimet symboloivat musiikkia ja elämän portaita. Klassisella musiikilla on kerrottu olevan terveydelle parantavia vaikutuksia ja musiikki voi viedä hurmioon, kun taas heavy metal-musiikin on kerrottu olevan ihmiselle haitallista, jopa turmiollista.

Tämä on todella hieno asia, että teokseni on päässyt nyt viinilaatikkoon ja on myös tätä kautta välittämässä taiteen ja kulttuurin sanomaa ihmisten arkeen ja juhlaan.

Taideteos on näin upeasti mukana elämän eri hetkissä ja muistuttaa taiteen tärkeydestä ihmiselossa.

Tuotetiedot

GrilliruokaLammasNauta
Maa: Etelä-Afrikka
Rypäle/rypäleet: Pinotage
Vuosikerta: 2020
Sokeri: 6 g/l
Happo: 5.2 g/l
Alkoholi: 14%
Pullokoko: 3000 ml
Korkki: Hana
Alko ID: 479578
Hinta: 38,37 €
Väri: Tummanpuhuva ja syvän punainen
Tuoksu: Täyteläinen, mausteinen, houkutteelva tuoksi
Maku: Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, luumuinen, herukkainen, mokkainen, mausteinen, runsaan tamminen
Ruokasuositukset: Grilliruoka, Lammas, Nauta
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta