Valkoviini ∙ Espanja ∙
Hispano + Suizas Albariño Finca Casa Julia 2022
Katso tuote →
Valitsemme parhaat rypäleet omien vanhojen Pinot Noir -viinitarhojemme vähätuottoisista kannoista. Ylikypsytämme rypäleet viinitarhassa saavuttaaksemme yli 16 °C lämpötilan.
Rypäleet kerätään erityisiin laatikoihin, jotka painavat 15 kg kukin. Korjaamme sadon vain aamuisin, jotta rypäleet pysyisivät ihanteellisessa lämpötilassa viinitilalle saakka. Saavuttuaan viinitilalle, täydet laatikot sijoitetaan kylmävarastohuoneisiin kolmeksi päiväksi -10 °C lämpötilaan.
Poistamme rypäleet kylmävarastosta ja puristamme ne suoraan -10 °C lämpötilassa, jotta voimme keskittyä lopulliseen rypälemehuun, joka saavuttaa yli 23 % sokeria.
Käytämme tätä viiniä 16 °C lämpötilassa yli 40 päivän ajan. Käyminen keskeytetään laskemalla lämpötila -2 °C. Tämän prosessin tuloksena viinissä on 12,5%-13% alkoholia ja yli 100 g/l luonnollista jäännössokeria.
Bodegas Hispano+Suizas on kolmen kaveruksen, Marc Grin, Pablo Ossorio ja Rafael Navarro, yhdessä perustama viinitila Valencian ylängöllä, Utiel Requenassa. Viinitalon nimen mukaisesti kaksi heistä on espanjalaista ja yksi sveitsiläinen.
Tutustu tuottajaan →