Environmental Organic Red Wine

Ympäristönsuojelun perustana ovat luonnonvarojen sekä -eläinten suojelu ja ihmisten aiheuttamien saasteiden vähentäminen.

Tämän filosofian mukaisesti Environmental-sarjan viinit ovat huolellisesti valmistettuja 100% luomu-tuotettuja ja vegaanisia viinejä.

Environmental Organic Red Wine on valmistettu 100% luomuviljellyistä Tempranillo-rypäleistä, jotka kasvavat välimeren alueella 250-1000m korkeudessa, lämpimässä välimeren ilmastossa. Siellä lietteisessä ja savisessa maaperässä viinikasveja on viljelty satojen vuosien ajan, mikä yhdessä intensiivisen auringonpaisteen kanssa saa aikaan upean hedelmäisiä viinejä.

Juuri oikean kypsyysasteen saavuttaneet Tempranillo-rypäleet valitaan huolellisesti pienisatoisilta vanhoilta viinipalstoilta Requenan alueelta satoa korjattaessa.

Rypäleiden kannat poistetaan ja rypäleet puristetaan kevyesti.

Viinin käyminen tapahtuu lämpötilakontrolloidussa terästankissa kylmän esikäymisen jälkeen, jonka jälkeen viini käy läpi myös malolaktisen käymisen. Maksimi käymislämpötila on 26°C.

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kypsän karpaloinen ja hedelmäisen mausteinen punaviini.

Sopii buffet- ja grilliruokien kuten vartaiden ja porsaanlihan seuraksi, pastan ja pizzan pariksi sekä sellaisenaan seurustelujuomaksi.

Käy loistavasti myös kasvisruokien kuten härkispadan, kasvispiiraan ja muiden täyteläisempien kasviruokien kanssa nautittavaksi.

 

Tuotetiedot

GrilliruokaPorsasSeurustelujuomaKasvisruoka
Maa: Espanja
Tuottaja: Bodegas Schenk
Rypäle/rypäleet: Tempranillo
Vuosikerta: 2018
Sokeri: 4 g/l
Happo: 4,5 g/l
Alkoholi: 13%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Kierrekorkki
Väri: Rubiininpunainen
Tuoksu: kirsikkainen, kypsän karpaloinen, mausteinen
Maku: Keskitäyteläinen, keskihapokas , hedelmäinen, pehmeät ja pyöreät tanniinit ja elegantti suutuntuma
Ruokasuositukset: Grilliruoka, Porsas, Seurustelujuoma, Kasvisruoka
Lataa PDF:nä

Bodegas Schenk

Bodegas Schenkin perusti 1927 Schenkin perhe, joka asuu Requenan kaupungissa. Requenassa on yli tuhat vuotta viininvalmistushistoriaa sekä useita omia alkuperäisrypälelajikkeita. Nykyään Murviedro on Valencian alueen johtava viinilä.

Tutustu tuottajaan →