El Miracle Organic Cava Brut

Macabeon aromikkuus yhdistettynä Chardonnayn raikkauteen, samppanjametodi pullokäymisineen ja trendikkään maltillinen sokerilisäys ovat tämän luomucavan resepti. El Miracle cava on saanut kypsyä hiivasakkansa päällä 12 kuukauden ajan ennen uudelleenkorkitustaan.

Vaalean kellertävä viini tuoksuu limelle, vihreälle omenalle, persikalle, vaaleille kukille sekä pullokypsytyksestä kielivälle keksitaikinalle. Suuta raikastavan kuiva ja hapokas viini on keskitäyteläinen ja mousseltaan pehmeä. Maku toistaa tuoksun aromit ja lempeän sitruksinen jälkimaku kutsuu naposteltavaa seurakseen.

Vicente Gandia viljelee ja valmistaa viinejä jo 4.:ssä sukupolvessa. Alunperin valencialainen viinitalo on laajentunut jo 9:lle DO-alueelle, ja heidän kansainvälisesti palkittuja viinejään viedään yli 90 maahan viidelle mantereelle. Vuonna 2018 heidät palkittiin Euroopan parhaana viinitilana.

Tuotetiedot

KalaTapasSeurustelujuomaAperitiivi
Maa: Espanja
Tuontantoalue: DO Cava
Tuottaja: Vicente Gandía
Rypäle/rypäleet: Macabeo, Chardonnay
Sokeri: 8,0g/l
Happo: 5,2g/l
Alkoholi: 11,5%
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Alko ID: 921437
Hinta: 12,98€
Väri: Vaalean kellertävä
Tuoksu: sitruksinen, viheromenainen, persikkainen
Maku: Erittäin kuiva, raikkaan hapokas, pehmeämousseinen
Ruokasuositukset: Kala, Tapas, Seurustelujuoma, Aperitiivi
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Vicente Gandía

Vuonna 2018 Vicente Gandía palkittiin parhaana eurooppalaisena viinitilana. (CEUCO, European Oenogastronomic Brotherhoods Council)

Tutustu tuottajaan →