Don Maximiano Founders Reserve

Käsin poimitut ja tarkasti valitut rypäleet kuljetetaan 12 kilon laatikoissa viinilään. Siellä ne tarkastetaan kahteen otteeseen viallisten rypäleiden, lehtien ja varsien poistamisen varalta. Käyminen tapahtuu pienissä terästankeissa. Kypsyminen 20 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, joista kaikki ovat uusia.

Mielettömän upea ja täyteläinen viini, joka sopii meditaatioviiniksi ja liharuokien pariksi. Sopii myös juustojen kanssa.

Tuotetiedot

LammasNautaJuusto
Maa: Chile
Tuontantoalue: DO Aconcagua Valley
Tuottaja: Viña Errázuriz
Rypäle/rypäleet: Cabernet Sauvignon 84 %, Carmenere 8 %, Petit Verdot 5 % ja Cabernet Franc 3 %
Vuosikerta: 2008
Sokeri: 3 g/l
Happo: 5,8 g/l
Alkoholi: 14,5 %
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Alko ID: 908373
Hinta: 69,99 €
Väri: Syvä, granaatinpunainen väri, jossa tiilenruskeaa vivahdetta.
Tuoksu: Kehittynyt, intensiivinen tuoksu, jossa ylikypsää mustaa marjaisuutta, nahkaa, mausteita, savulihaa, aavistus suklaata ja grillattua paprikaa. Huumaava tuoksu.
Maku: Täyteläinen, viehättävä maku, jossa kypsät runsaat tanniinit tuntuvat puuterisesti. Aromeissa suklaata, kirsikkaa, mausteisuutta, paprikaa, aavistus savuisuutta ja lyijykynäistä bitteriä. Pitkä, helposti nautittava maku.
Ruokasuositukset: Lammas, Nauta, Juusto
Lataa PDF:nä
Osta Alkosta

Viña Errázuriz

Don Maximiano Errázuriz oli visionääri. Hän istutti vuonna 1870 ensimmäiset ranskalaiset lajikkeet Aconcaguaan - alueelle, joka sittemmin on nousi maailman kartalle juuri ikonisten cabernet-viinien ansiosta.

Tutustu tuottajaan →