Itärinteellä, 5,5 hehtaarin alueella Massif Centralin ensimmäisten kukkuloiden juurella, on haurasta vaaleanpunaista graniittimaata, jossa on niukasti orgaanista ainesta. Alueella on kaksi cadoles-mökkiä (kuivakivimökkiä), joista vanhempi on peräisin 18. vuosisadalta, kertoen alueen pitkästä historiasta. Tämä alue on meille erityisen mieluinen sen graniittisen puhtauden ja karun maaperän ansiosta, jotka antavat viineille tunnusomaisen luonteen ja hienostuneet hedelmäiset aromit.
Ruoholla tai kyntämisellä katkottu terroir on altis myrskyille. Koska maaperä valuttaa vettä hyvin, alue on harvoin altis taudeille, ja se tarvitsee vain vähäistä hoitoa kesäisin.
Perinteisen viininvalmistustaidon mukaisesti sato kerätään käsin, ja kokonaiset rypäletertut fermentoidaan 15 päivää. Hellävaraisen puristuksen jälkeen viini kypsyy betonisäiliöissä yhdeksän kuukautta ennen pullottamista.