Cave de Tain Crozes-Hermitage Vin Biologique

Luomuviini.

Valmistus: Rankojen poisto ja kylmämaseraatio. Perinteinen käyminen kesti 15 päivää. Kypsytys isoissa 400 litraisissa tammitynnyreissä ja osittain ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä 7 kuukauden ajan.

 

Tuotetiedot

RiistaPataruokaNauta
Maa: Ranska
Tuontantoalue: AOP Crozes-Hermitage
Tuottaja: Cave de Tain
Rypäle/rypäleet: 100 % Syrah
Vuosikerta: 2016
Sokeri: <0,8 g/l
Alkoholi: 13
Pullokoko: 750 ml
Korkki: Luonnonkorkki
Väri: Syvä tumma kirsikanpunainen, aavistus violettia sävyä
Tuoksu: Muhkea, avoin herkullinen tuoksu, puhtaan hedelmäinen, luumua, suklaata, valkopippuria.
Maku: Keskitäyteläinen, kypsät pehmeät tanniinit, mehevä kypsä hedelmä, makeaa mausteisuutta, lakritsaa, maanläheisyyttä ja hentoa savua, tasapainoiset hapot, erittäin maukas
Ruokasuositukset: Riista, Pataruoka, Nauta
Lataa PDF:nä

Cave de Tain

Cave de Tain juhli juuri 85 vuotista taivaltaan. Heillä on uskomaton, nykyaikainen kellari ja viinitila, loistavaa viinitarhanhoitoa ja erinomainen viininvalmistus porukka. Tällä yhdistelmällä tulee upeita viinejä Rhônesta.

Tutustu tuottajaan →